Belföld

Deutsch: lóf.sz a párbeszédre?

Ismét vulgáris kifejezést használt Deutsch Tamás az egyik közösségi oldalon.

A fideszes európai parlamenti képviselő megpróbált kapcsolatba lépni az „Egymillióan a magyar sajtószabadságért” Facebook-csoporttal. “Ha van egy kis ráérő idejük két kampányklipp forgatása és ki tudja még hány, több tízezres demonstráció szervezése között, nyilvános beszélgetésre hívom Önöket” – írta Deutsch Tamás.

Mivel 3 óra eltelével nem kapott választ, a felhívást újra kiposztolta, majd az alábbiakat fűzte hozzá: “Lófasz a párbeszédre? Bort isznak és vizet prédikálnak? Antiszemiták? Egyik sem facebookozik közülük?” A politikus azon is gúnyolódik, hogy disszidálásra kényszerítik őt, illetve “szart sem ér a diplomájuk”. Szerinte a videóikon nem lehet megkülönbözteti a nőket a férfiaktól, mondandóját pedig így zárja: “Nem tetszik, nem tetszik, nem tetszik a raped!”


Fotó: MTI / Illyés Tibor

A “Nem tetszik a rendszer?!” tüntetés szervezői szerdán a nemzeti konzultáció keretein belül arra kérték Orbán Viktort, hogy üljön le velük, egy nyilvános vitára – emlékeztetett a hvg.hu. A tüntetők – noha Deutsch megkérdőjelezte végzettségüket – stílusa pallérozottabbnak tűnt az EP-képviselőnél. “Tisztelt Miniszterelnök Úr, Kedves Orbán Viktor! Engedje meg, hogy tisztelettel meghívjuk az Egymillióan a Magyar Sajtószabadság képviselőivel folytatandó nyilvános vitára!” – írták a kormányfőnek. Eddig ők sem kaptak választ.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik