Belföld

Leszedték az elõnytelen Orbán-képet

Leszedték a miniszterelnök Facebook oldaláról azt a képet, melyen erõsen szuggerál egy számítógép képernyõt 3D-szemüvegben és közben furcsán mosolyog. A kép alá érkezõ kommentek üthették ki a biztosítékot.

Orbán Viktor szaúdi körútjáról készített galéria került ma fel a miniszterelnök Facebook oldalára. A számtalan kefijjás (arab fejkendõ) üzletember és szaúdi tisztviselõ között pózoló magyar kormányfõrõl szóló képekrõl átjött a lényeg, Orbán Viktor ment, tárgyalt, majd dolgokat nézett. Ez utóbbi tevékenységét azonban sikerült olyannyira szerencsétlen helyzetben elkapni a miniszterelnököt, hogy az még az oldal “rajongóiból” is humoros megjegyzéseket csikart ki. “Ezt a nézést! :DD” “Mi lehet azon a képernyõn?” írták a kép alatt, melyen Orbán Viktor szuggesztív tekintettel és gyermekien felcsavarva száját bámul egy számítógép képernyõt háromdimenziós szemüvegen keresztül.

Az fn.hu Facebook oldaláról is eltûnt a kép, ennek oka az eredeti forrás megszûnése volt, hiszen onnan linkeltük be. Amennyiben valamelyik olvasónk mégis elmentette volna a képet, kérjük tegye közkinccsé!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik