Vihar, végtörlesztés, forint [Hírösszefoglaló – Belföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb belföldi híreit.

Összedöntött egy cirkuszi sátrat a pécsi vihar. A Balatonnál 80 km/órás széllökéseket, az ország különböző területei között pedig csaknem 20 fokos hőmérsékletkülönbséget mértek.
Bővebben…

Mégsem zárná ki a végtörlesztésből Lázár a képviselőket. A javaslatot az MSZP nyújtotta be. A Fidesz frakcióvezetője múlt héten még támogathatónak nevezte az ötletet.
Bővebben…

Orbán-képek miatt tiltottak ki fotósokat a Parlamentből. Kövér László szerint nem lett volna szabad lefényképezniük a miniszterelnök jegyzeteit.
Bővebben…

Éves mélypontra zuhant a forint. Az eurót délután négy órakor 291,45 forinton jegyezték, a svájci frank árfolyama 241,66 forint, a dolláré pedig 214,18 forint volt.
Bővebben…

Történelmi csúcsra szökik az üzemanyagok ára. Bruttó 6 forinttal emelkedik a benzin és 7 forinttal a gázolaj ára szerdától.
Bővebben…

Jelentősen megszaporodott a nyár eleje óta azon esetek száma, hogy ismeretlenek lézerfénnyel zavarják a fel.
Bővebben…

Lemondott a pornóbotrányba keveredett jobbikos. Kabai Zoltánt a ’90-es évek szexvilágának legnagyobb sztárjaként emlegeti könyvében a pornórendező Kovi.
Bővebben…

Jövő keddtől csengetnek a számlálóbiztosok. Mikor a népszámlálók találkoznak a lakókkal, felmutatják igazolványukat, amelyen név és sorszám is lesz.
Bővebben…

Rohamosan fogy a magyar. Az év első hét hónapjában 26 ezerrel csökkent a népességszám. Már csak 9 millió 967 ezren vagyunk.
Bővebben…

Címkék: hírösszefoglaló