Kritizált Orbán-terv, elutalt túlórapénzek, Szili visszaszól Gyurcsánynak [Hírösszefoglaló – Belföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb belföldi híreit.

Orbán tudta, hogy a végtörlesztés jogellenes? Az Index birtokába került dokumentum szerint a szakértők előre szóltak a miniszterelnöknek, hogy a tűzzel játszik.
Bővebben…

Aggódik az Európai Bizottság az egyösszegű törlesztés miatt. Az intézkedés csökkentheti a háztartások kiszolgáltatottságát, de negatív hatása lehet a bankrendszerre – mondták.
Bővebben…

Felhördültek az osztrákok Orbán terve miatt. Az osztrák külügyminiszter szerint Ausztria bankjait létükben fenyegeti a magyar koncepció. A pénzügyminiszter levélben tiltakozik.
Bővebben…

Gyurcsány Ferenc “Silányok, Szili, spanok” címmel írt Facebook-bejegyzést hétfő éjjel, mentelmi jogának felfüggesztése után a volt kormányfő.
Bővebben…

Szili szerint Gyurcsány szánalmas. Az egykori házelnök úgy véli, a volt miniszterelnöknek szokása másokat minősítgetni.
Bővebben…

Több mint 6 milliárdnyi túlórapénzt kaptak már a tűzoltók. A Legfelsőbb Bíróság szerint jogosan követelik a korábbi 54 óra és a későbbi 48 óra szolgálati idő közötti különbözetre járó díjat.
Bővebben…

A pénznyerő automaták idei adóztatása mellett a kormány jövőre megadóztatná a online szerencsejátékot is, az előbbiről szóló törvénytervezet már a parlament előtt van, az utóbbinak pedig elkészült a koncepciója.
Bővebben…

Hiller: nincs pénz Hoffmann Rózsa terveire. A volt közoktatási miniszter szerint veszélyes stratégia egy működő oktatási rendszert anyagi források hiányában felborítani.
Bővebben…

Jelentősen emelkedhet a tej ára. Szakértők szerint, ha az áruházláncok nem hajlandók lemondani 45-50 százalékos hasznuk egy részéről, akkor 5-10 százalékos drágulás is lehet.
Bővebben…

Címkék: hírösszefoglaló