Országvédelmi Terv, tüntetések, sunnyogás [Hírösszefoglaló – Belföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb belföldi híreit.

Uzsorastopot, központi rezsit, egyösszegű törlesztést jelentett be Orbán. A miniszterelnök a parlament őszi ülésszakának nyitányaként közölte az újabb intézkedéseket.
Bővebben…

Az ellenzék nekiugrott a Fidesznek. A Jobbik szerint a kormánypártnak nincs gazdaságpolitikája, az LMP szerint viszont van felelőssége, az MSZP pedig Orbánékat okoja a gazdasági problémákért.
Bővebben…

Kiakadtak a bankok a kormány tervén. A pénzintézetek elfogadhatatlannak tartják a rögzített árfolyamú végtörlesztést. Ha kell, az Alkotmánybírósághoz és az EU-hoz fordulnak.
Bővebben…

Újra lefelé csúszott a forint. Utoljára 2010 novemberében volt ilyen gyenge a magyar deviza a kereskedés zárásakor.
Bővebben…

Forgalomba helyezték a Margit híd budai parti pillérén átvezető kerékpáros alagutat. A műtárgyat kizárólag a kerékpárosok vehetik igénybe.
Bővebben…

Félmilliárdos sunnyogásra bukkant az ÁSZ a BKV-nál. Az Állami Számvevőszék hűtlen kezelés gyanúja miatt tett feljelentést a közlekedési vállalat öt évvel ezelőtti járműlízingje miatt.
Bővebben…

Több mint százéves melegrekord dőlt meg vasárnap. A legmagasabb hőmérsékletet Bugacon mérték, ahol 34,5 fok volt.
Bővebben…

Körbevették a szakszervezeti tüntetők az Országházat. A megmozdulással a munkavállalókat sújtó intézkedések és a munkatörvénykönyv tervezett változtatása ellen tiltakoztak.
Bővebben…

Címkék: hírösszefoglaló