Belföld

FITBALANCE EGÉSZSÉG ÉS FITNESS FESZTIVÁL

2011 szeptember 25. vasárnap 09:00-tól

Millenáris Park Budapest
II. ker. Fény u. 20-22

FITBALANCE EGÉSZSÉG ÉS FITNESS FESZTIVÁL 1

Az idei õsz egyik legnagyobb, európai viszonylatban is kiemelkedõ egészség, mozgás, és életmód rendezvénye vár Buda szívében egy különleges hangulatú helyszínen a Millenárison. A FitBalance elkötelezett híve az egészséges életmód, a mozgás, valamint a prevenció népszerûsítésének! Rendezvényeink 2006-óta több tízezer résztvevõt értek el, és mozgattak meg, amiben a legfelkészültebb szakemberek és szakmai szervezetek voltak a segítségünkre!

A szeptember 25-én megrendezésre kerülõ FitBalance eseményen, közel 100! program, óra, mintegy 55 hazai és 4 nemzetközi prezenter, továbbá 80 db. Spinning® vár! Részt vehetsz a Zumba, Jóga, Body Art, Capoera, Afro Dance, Iron Box, Kangoo, Step, a Funkcionális Training, TRX, és a további programokon. Különlegesség a Biopont Életmód és Fitness Expó, az XBOX Virtual Stage, a Pink Fit Kis Challange, valamint a Fõnix-Med egészségügyi szûrések, ahol közel 20 féle ingyenes szûrés közül is választhatsz. Ha kisgyermekkel érkezel, akkor vár a nõklapjacafe ingyenes gyermekmegõrzõ. Ezen felül tanácsadások, a legújabb eszközök és mozgásformák bemutatói egy kellemes hangulatú és fitt hétvégén, mirõl te sem maradhatsz le! Ahogy ez elmúlt években, úgy a szeptember 25-ei FitBalance rendezvényen is tovább folytatódik a „Sztárok az Egészségért” programunk, amihez több népszerû elõadó, sportoló és közéleti személyiség is csatlakozik!

Érdekesség, hogy a hivatalos versenysport ismét megjelenik a FitBalance programban, délután az IFBB Fitness és Testépítõ Nemzetközi Kupa is részét képezi az eseménynek, ami egyben válogató verseny az IFBB Fitness Világbajnokságra!

A FitBalance sikerét nem csak az egészséges életmódot és a mozgást övezõ egyre növekvõ érdeklõdésnek, hanem a kiváló szakmai gárdának, vezetõségnek köszönheti, akik tapasztalatukkal és szakértelmükkel szavatolják a rendezvény magas színvonalát. Természetesen minden regisztrált résztvevõ számára biztosítjuk az ajándékcsomagot valamint a korlátlan ásványvíz fogyasztást, amit a belépõ ára tartalmaz!

www.fitbalance.hu

Nyereményjáték idõtartama: szeptember 12 -18.
Sorsolás idõpontja: szeptember 19.
Nyeremény: 10 db páros belépõ a rendezvényre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik