Belföld

Hûsítõ ajánlatok a Sixttõl

A Sixt most újult erõvel, a rent a car és a leasing területén is kedvezõ ajánlatokkal csábítja a magyar és a külföldi utazókat. A vállalat idén a Magyarországra beutazó turisták és üzleti utazók számának növekedésével és a tavalyihoz képest magasabb foglalási aránnyal számol, különös tekintettel az internetes foglalások területén.

A jó idõ beköszöntöttével a Sixt Magyarország rent a car üzletága a 2011-es rövid távú autóbérlési ajánlatokon belül hétvégi kirándulásokhoz, nyaraláshoz és speciális programokhoz is személyre szabott autó típusokat kínál: vadászathoz, intenzívebb túrákhoz tökéletes választás lehet az Isuzu D-Max, vagy a BMW X3. „Nyáron kabrióval élmény az utazás a napsütésben, például a Saab 93 Convertible 1.9 TiDS típussal, ahogy a családi utazásokat pedig 7, 8 vagy 9 személyes gépjármûveink teszik tökéletessé. Ráadásul most szezonra szóló akciónk keretében a hétvégi kirándulásokhoz akár 25% kedvezménnyel foglalhatják le az érdeklõdõk az interneten a kívánt gépjármûvet.” – tájékoztatott Dévai Gábor, a Sixt Magyarország ügyvezetõje. További információ az aktualitásokról és újdonságokról, folyamatos akciókról a www.sixt.hu Kiemelt ajánlatok aloldalán található.

Hûsítõ ajánlatok a Sixttõl 1

A külföldi utazás, nyaralás megtervezésekor már most érdemes a bérautó megrendelésére gondolni, ugyanis a Sixt „prepaid” szolgáltatása keretében minél elõbb foglalja le a bérautót a www.sixt.hu internetes foglalási rendszerében az utazó, annál nagyobb kedvezményt élvezhet. A foglalás a Sixt honlapján keresztül kényelmesen, akár otthonról is intézhetõ. A Sixt Magyarország ügyfélszolgálata (tel.: +36 1 451 4227, e-mail: sixt@sixt.hu) természetesen minden részletre kiterjedõen segít igény esetén a foglalásnál, és szükség esetén akár a célország ügyfélszolgálatával is egyeztet.

A Sixt már a Facebook-on is elérhetõ www.facebook.com/sixt.hu oldalon. Érdemes csatlakozni a rajongótáborhoz, mivel a Sixt Hungary követõi akár 15% kedvezménnyel vehetik igénybe az autókölcsönzõ szolgáltatását.

A kis- és középvállalatok részére is különleges szolgáltatási csomagokat kínál a vállalat. Többek között ingyenes keretszerzõdést nyújt, valamint Sixt Expressz Kártyát biztosít ingyenesen cégek és magánszemélyek részére egyaránt, mellyel felgyorsul a foglalási folyamat.
A Sixt leasing tartós bérlet és flottakezelés területén is páratlan akciós ajánlatokkal rukkolt ismét elõ és folyamatosan újabbakat tervez, ezért érdemes figyelni a Sixt hirdetéseit, és szintén a Kiemelt ajánlatok oldalról tájékozódni a cég honlapján. Bõvebb információ és ajánlatkérés: tel.: +36 1 450 5367.

A nemzetközi háttér milyen befolyással bír a mûködésre?
Magyar Nikoletta, marketing vezetõ elmondta, hogy a Sixt AG nemzetközi proaktív tevékenysége nagy hatással van a hazai marketingre is. Az, hogy tavaly kiemelkedõ számban nyitott új irodát- például Tbiliszi, Dél-Korea, Tanzánia, Nepál, Észtország, Litvánia, Lettország stb. – az anyacég franchise hálózatának bõvítésével, az a hazai vállalat számára is piacbõvülést eredményez, nem beszélve arról, hogy már az USA-ban is elérhetõ a Sixt szolgáltatása. A német központ technikai újításai pedig már a futurisztikus jövõt idézik. Folyamatos fejlesztés folyik például az iPhone, iPad alkalmazásokra, illetve Blackberry készülékekre és Androidos mobilokra, nem utolsó sorban pedig még Bada Smartphone-okra, hogy bármikor gyors, rugalmas és kényelmes autóbérlést biztosítsanak partnereiknek.

Amennyiben Ön rendelkezik vonalkód olvasóval mobilján, egyszerûen csak szkennelje be az alábbi kódot, hogy eljusson a Sixt portálra, ahol egyszerûen, gyorsan és kényelmesen foglalhat bármikor bérautót mobilról vagy PDA-ról. A szolgáltatás ingyenes, csak WAP vagy Internet kapcsolat szükséges hozzá a készüléken.

Az internetes foglalási rendszert is mindig a legújabb elvárásokhoz igazítják, a MySixt varázsló segítségével saját profilt is létrehozhat a leendõ ügyfél. Nagyobb Sixt kirendeltségeknél elérhetõ a Quick-Check-In szolgáltatás, mely segítségével az ügyfél az interneten lefoglalt gépkocsi kulcsait sorban állás nélkül átveheti egy terminálból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik