Belföld

Indul a Psziché Akadémia!

Érezted már, hogy nem jutsz elõre az életben? Mintha egy helyben toporognál, és nincs, aki válaszolna a kérdéseidre? Most segítünk.

Indul a Psziché Akadémia! 1

A Nõk Lapja Pszichéhez rengeteg olvasói levél érkezik, a legtöbb arról szól, hogy harmincas éveikben rájöttek, hogy ugyanazokat a hibákat követik el újra és újra.

A párkapcsolatukban mintha mindig ugyanazt a típust választanák, – a szakítás oka is nagyon hasonló. Kilépni nem tudnak az ördögi körbõl. A családjukban ugyanazokat a vitákat asszisztálják végig évek óta.

Vagy a munkahelyükön szaladnak bele hasonló a problémákba, – hiába is keresnek újabb és újabb állást. Kitõl tanulhatnák meg, hogyan tovább?

Mivel nem tudjuk mindenkinek azt tanácsolni, hogy keressen egy szakértõt a környezetében, ezért úgy gondoltuk, elindítunk egy olyan “felnõtt képzést”, ahol okulhatunk, szakértõkkel találkozhatunk, és feltehetjük a kérdéseinket.

Elindítottuk a Psziché Akadémiát, és itt az elõadások között mindenki megtalálhatja az õt érintõ témát: párkapcsolat, önismeret, gyereknevelés, munkahelyi problémák, fóbiák, elengedés, család.

Indul a Psziché Akadémia! 1

Az elsõ rendezvényünk idõpontja:

2011. szeptember 13. 18.00–20.00 óra

Elõadóink: dr. Szendi Gábor és dr. Csernus Imre

Témáink:

Dr. Szendi Gábor: A párválasztás buktatói, avagy létezik-e a nagy õ?


Indul a Psziché Akadémia! 1

Dr. Csernus Imre: Kilépjek-e a rossz kapcsolatból, vagy javítgassam?

Gyere, és hozd a kérdéseidet!

Helyszín: IBS (International Business School) színházterem
Cím: 1021 Budapest, Tárogató út 2–4.

Mindkét elõadás alatt és után lehetõség van kérdéseket feltenni, és a rendezvény ideje alatt a szerzõk könyvei megvásárolhatók a helyszínen.

Jegyek kizárólag elõvételben vásárolhatók a www.polc.hu weboldalon. Ár: 2900 Ft

A rendezvényre a jegyek korlátozott számban (250 fõ) kaphatók. Ha a rendelkezésre álló helyek elkeltek, a Polc.hu-n nem lesz lehetõsége jegyet vásárolni, de ezt a rendszer automatikusan jelezni fogja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik