Belföld

Használd fel bármire!

Az Allianz életprogram variációk egyre népszerűbbek, mivel egyedülálló és személyre szabott biztosításokról van szó.

Nemcsak betegség esetén nyújt megnyugvást számunkra, hanem terhességünk, gyermeknevelésünk alatt is biztonságot adhat. Kiterjeszthetjük hozzátartozóinkra is, és a biztosítás ideje alatt összegyűlt összeget korlátozás nélkül használhatjuk fel bármire.

Az Allianz Életprogramja arra törekszik, hogy – a lehető legtöbb kockázat ellen – személyre szabott ajánlatokkal biztosítsa ügyfeleit, mivel nincs két egyforma terhesség, két egyforma gyermeknevelés és egyforma tervek a jövőre nézve. Jó, ha időben gondoskodunk saját és családunk jövőjéről, ezért minél korábban kössük meg életprogramunkat, hogy hosszabb idő álljon a rendelkezésünkre megtakarításaink felhalmozására.

Mivel ezek a biztosítások vagy befektetések szólhatnak hosszú távra is, emiatt az Allianz rugalmasan kezeli ügyfelei megváltozott igényeit, azaz bármikor módosítható mind a befektetés és biztosítás.

Gyermekeink jövője éppoly fontos, mint egészsége, így anyagi lehetőségeinkhez mérten próbálunk minden eszközt és lehetőséget biztosítani ahhoz, hogy tanulmányait ott kezdhesse, vagy folytathassa, ahol szeretné. A továbbtanulás költségeinek előteremtése sok családban okoz nehézséget, mivel anyagilag megterhelő lehet, ezért is nagy segítség, ha meglévő életprogram biztosításunk fedezi a felmerülő költségeket. Felhasználhatjuk külföldi tanulmányi útra, csereprogramra vagy bármire, aminek szükségét érezzük.

Az Allianz Életprogram akár már a terhesség kezdeti szakaszától végigkísér bennünket, mivel olyan kiegészítő biztosítások is köthetők mellé, mint a „Babaváró”, kiegészítő életbiztosítási fedezet, baleseti halálra, baleseti eredetű egészségkárosodásra, kritikus betegségre, társadalombiztosítási I. és II. csoportú rokkantság esetére, műtéti térítésre és külföldi utazásra szóló kiegészítő biztosítási fedezet.

További információk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik