Belföld

20 éves sikertörténet: a Budavári Borfesztivál

Mintha csak pár éve lett volna, hogy először tárult ki a Borfesztivál kapuja a Vörösmarty téren az akkor még csak néhány száz bizonytalan, kíváncsiskodó fővárosi ember előtt.

Megtippelni sem lehet, hogy 20 év alatt hány borospalacknyi víz folyt le a Dunán, de az biztos, hogy a Borfesztivál azóta több millió emberrel szerettette meg a bort. Elengedhetetlen szerepe lett a magyar borkultúra fejlődésében, kiteljesedésében, a borászok és a fogyasztók találkozásainak megszervezésében, a magyar bor hírnevének öregbítésében.

20 éves sikertörténet: a Budavári Borfesztivál 1

A 20 éve elindított szekér nemhogy gurul, de megállíthatatlanul száguld, csak győzzünk utána szaladni!

Önre is vár a felejthetetlen élmény: több ezer bor, szívhez szóló ritmusok és dallamok, nagyszerű produkciók, ízek és illatok bódító kavalkádja, festői szépségű környezet, sok-sok barát és ismerős, emberek, arcok, mosolyok.

Ha mindez nem elég ok arra, hogy együtt ünnepeljen velünk, akkor íme még néhány hívó szó, amelyeknek biztosan nem lehet ellenállni. De miért is kellene?

20 éves sikertörténet: a Budavári Borfesztivál 1

Franciaország a díszvendég, sztárparádé a színpadon, a csirke osztrigája, bisztrókonyha, ajándék az első 25 ezer látogatónak és az éppen 20 éveseknek, meglepetések, fotókiállítás az elmúlt 20 évről, rengeteg játék, borbíráló tréning, ingyenes wifi, mobil alkalmazások a könnyebb tájékozódás érdekében, kreatív gyereksarok, szüreti kavalkád, ünnepi áldomás, nagy születésnapi tortázás és pezsgőzés…

Naprakész információkért, csatlakozzon a Facebookon a Budavári Borfesztivál oldalához!

www.aborfesztival.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik