Belföld

HEGEDŰSZÓVAL KEVERT ROCK, TÁNCBA HÍVÓ VILÁGZENE A SZINEN

A világzenét mesteri fokon művelő N.O.H.A. idén a SZIN nagyszínpadán, nagyzenekarral ragasztja át a közönségre a zene iránti kirobbanó szenvedélyt.

A brazil d’n’b-s ritmusokat angolai energiával és európai érzékenységgel tökéletes koncertélménnyé keverő Noise of Human Art Tisza-parti bulija mellett a magyar, balkáni, török és spanyol világzene, instrumentális-pszichedelikus rockzene chillouttal elegyített, különleges egyensúlyáért a Tündérground felel majd. Kivételes fúziók és zöld divat várják a fesztiválozókat Szegeden.
HEGEDŰSZÓVAL KEVERT ROCK, TÁNCBA HÍVÓ VILÁGZENE A SZINEN 1

Az augusztus végi fülledtségért nem az időjárás lesz a felelős: a túlfűtött hangulatról különleges zenéket játszó együttesek gondoskodnak majd a Szegedi Ifjúsági Napokon. A rock a doromb, a hegedű, a fuvola hangjával, az elektromos és akusztikus ütős hangszerek a jazzes és elektrós vonásokkal párosítva nem más, mint a Tündérground semmivel össze nem hasonlítható zenéje, a tökéletes fesztiválélmény, amire mindenki vágyik. Az eltérő stílusokat és a különféle népek hangzásvilágát más megközelítésben, de ugyanolyan átéléssel elegyítő N.O.H.A. két énekesnővel és nagyzenekarral jön a SZINesekhez, hogy megadja a négynapos buli alapritmusát.

A fesztiválon a világzenén túl lesz reaggea, gitárszó, hip-hop és r’n’b is, de a kreativitásnak is teret enged a szegedi fesztivál. A Zöld Dizájnparton fiatal tervezők mutathatják meg, hogy az öko trendi és tényleg jól néz ki, hogy lehet repapírból estélyit, nejlonból hátizsákot, parafa dugóból kalapot készíteni. Ráadásul az újrahasznosító tehetséget a SZIN belépőkkel jutalmazza.

Kérdés:

A SZIN melyik színpadán és melyik nap lép fel a Tündérground zenekar?

1. Szombaton, a Borsodi Malátabárban
2. Pénteken a SZIN Borudvarban
3. Csütörtökön, a Music Channel Arénában

Ajánlott videó

Olvasói sztorik