Belföld

Grundig konyhai kisgépek az OMV töltőállomásain

Kiváló minőségű Grundig konyhai kisgépek akár 64% kedvezménnyel az OMV-nél. Fizessen MasterCard ® bankkártyával és szerezzen duplamatricát!

– Az OMV vásárlói több mint 60%-os kedvezménnyel szerezhetik meg a Grundig konyhai kisgépeket
– Az OMV 169 magyarországi töltőállomása vesz részt a Grundig promócióban
– A promóció május 16-án kezdődik és szeptember 4-ig tart

Az OMV vásárlói 2011. május 16-tól szeptember 4-ig gyűjthetnek matricákat és szerezhetnek meg hétféle promóciós Grundig készüléket (kontakt grill, konyhai mérleg, botmixer, vízforraló, kenyérpirító, kávéfőző és kézi mixer) 60% feletti kedvezménnyel 169 magyarországi töltőállomáson.

Az OMV Hungária 2000 óta jutalmazza hűséges vásárlóit a SuperShop hosszú távú lojalitás-programján keresztül. A legújabb promóciója keretében az OMV kiváló minőségű és formatervezésű, Grundig márkájú konyhai kisgépeket kínál vásárlóinak kedvező áron. „Ezúttal is prémium minőségű termékekhez juthatnak a vásárlóink, igen előnyös feltételek mellett. Ezek a kisgépek funkcionalitásukban és megjelenésükben is a kategóriájuk élvonalát képviselik, továbbá egy kollekciót alkotnak, így igazán feldobja a konyháját az, aki többet is megszerez belőlük”, mondta Müller Zsolt, az OMV Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.
Az akció időtartama alatt, vagyis 2011. május 16. és szeptember 4. között a vásárlók minden OMV töltőállomáson vagy VIVA-ban elköltött 2500 Ft (teherautók tankolása esetén 10 000 Ft) után egy matricát kapnak, amelyet egy gyűjtőfüzetbe ragaszthatnak. Minden összegyűlt 20 matrica után a vásárló kedvezményesen, több mint 60%-os kedvezménnyel megvásárolhat egyet a Grundig termékek közül (kontakt grill, konyhai mérleg, botmixer, vízforraló, kenyérpirító, kávéfőző és kézi mixer). A SuperShop kártyabirtokosok 15 matricát és 195 SuperShop pontot is felhasználhatnak 20 matrica helyett a kedvezményes vásárláshoz.
A matricák 2011. szeptember 18-ig válthatók be. Az akcióról még több információ a www.omv.hu oldalon olvasható.

Grundig konyhai kisgépek az OMV töltőállomásain 1

Háttérinformáció:

OMV Hungária Ásványolaj Kft.
A budapesti székhelyű OMV Hungária Kft., amely a magyarországi olajipar egyik vezető szereplője, 1991 óta van jelen az országban. A vállalat 40 főt foglalkoztat közvetlenül, a töltőállomás-hálózatán keresztül pedig további 1670 főt foglalkoztat közvetetten.
A társaság 178 töltőállomást működtet Magyarországon, piaci részesedése eléri a 16%-ot. A kiváló minőségű üzemanyagok, valamint az OMV motorolajok és kenőanyagok széles skálájának értékesítése mellett a vállalat hazai töltőállomásai multifunkcionális szolgáltató központként működnek, amelyekben csúcstechnológiájú autómosók, valamint kávézók/éttermek is üzemelnek. Az OMV töltőállomás-hálózatán belül jelenleg 69 VIVA shop áll a vásárlók rendelkezésére strukturált árukészlettel, amelyben egyaránt megtalálhatók a friss áruféleségek, a snack-ek és az üdítőitalok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik