Belföld

Luxus a Balatonnál

2004-es nyitása óta a Balaton régió egyik legnépszerűbb szálláshelyévé vált a siófoki Hotel Azúr**** Wellness és Konferencia Szálloda, mely 7. születésnapján új, exkluzív szárnnyal bővül.

A Hotel Azúr Prémium**** névre keresztelt, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező, közvetlen vízparton található szállodai épületben további 49 szobaegység áll a vendégek rendelkezésére, melyből 22 kétágyas, 24 db balatoni panorámával rendelkező junior suite, 3 jacuzzival és szaunával felszerelt lakosztály.

Luxus a Balatonnál 1

A Hotel Azúr**** Prémium szolgáltatásai közül egyik legmeghatározóbb az 1800 m2 alapterületen található wellness központ. Úszó- és élménymedencék mellett exkluzív szaunapark, 3 különböző hőmérsékletű finn szaunával, infra szaunával, gőz-, illat-, jégkamrával, zuhanytemplommal, és balatoni panorámás rönkszaunával szolgálja a kikapcsolódást.

Luxus a Balatonnál 1

A Hotel Azúr Prémium spa kezelései az ősi elemek ötvözésével újjávarázsolják és megfiatalítják a mindennapi rohanásban megfáradt testet. Tűz, Ősi vizek, Levegő, Varázslatos Föld és Zöld arany ihlette, különleges élményt nyújtó szolgáltatások révén vendégek testileg és lelkileg is tökéletesen újjászületnek.

Wellness központ különlegessége az AlfaSzféra, mely egy többdimenziós élményszoba, ahol a hangok, fények, melegség, és mozdulatok sajátos harmóniájával egyedülálló tudatállapotba kerülhetnek a vendégek. A program alatt csökken a stressz szint, aktivizálódnak a belső erőtartalékok és beindul a szervezet természetes öngyógyító folyamata.

Luxus a Balatonnál 1

A szálloda 70 fős gourmet étterme különleges élményeket kínál a gasztronómia szerelmeseinek. A büféasztalos reggeli standard kínálata olyan ínyencségeket tartalmaz, mint a házilag füstölt balatoni halak, vagy a bio sarok helyi lekvár, méz, biokrém és primőr zöldség kínálattal. A reggeli meleg ételei étlapról választhatóak, és az egyedi igények igényei szerint a látványkonyhában készülnek el.
A vacsorák alkalmával friss, helyi alapanyagokból, modern technológiával elkészített 5 -7 fogásos menüsorok fogyaszthatóak, a szálloda borbárjából felszolgált kitűnő hazai és külföldi borok kíséretében. A Hotel Azúr Prémium éttermének különlegessége a látványkonyhában található úgynevezett „ chef table”. Gasztronómia iránt érdeklődő vendégeket chef beinvitálja saját territóriumába, ahol a rendelkezésre álló friss alapanyagokból a vendégekkel konzultálva, az igényeik szerint készülnek el a mesteri fogások..

Ismerje meg a Hotel Azúr**** Prémium szállodát és ajánlatait közelebbről, kattintson ide!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik