Belföld

Élve temették el a csepeli halottakat

Az MTV Híradójának információi szerint egy uzsorás követhette el a szörnyű gyilkosságokat, akit elfogtak a rendőrök.

Elásott holttesteket találtak Csepelen a rendőrök csütörtök este – hangzott el az MTV Híradójában. A Nemzeti Nyomozó Iroda az MTI-nek megerősítette a hírt, az NNI életellenes bűncselekmény miatt indított nyomozást. Állítólag elfogták a gyilkosságok elkövetőjét. Az RTL Híradó honlapján az olvasható, hogy ez már korábban megtörént; az egyenruhások így jutottak el az áldozatokhoz.

Az MTV Híradó információja szerint eddig hat áldozatot találtak meg. A rendőrség gyanúja az, hogy a gyilkosságokat egy szerb uzsorás követte el – mondták a műsorban. Mint elhangzott, figyelmeztetésnek szánhatta az élve eltemetést; a rendőrséget az egyik kiszabadult ember értesítette.

Az MTI helyszínen tartózkodó munkatársa azt jelentette, hogy a holttesteket egy erdős területen találtak meg egy régi eperföld szomszédságában. A területet a rendőrség lezárta. A hírügynökség úgy tudja, hogy eddig négy áldozatra leltek, a riporter látta, ahogy elszállítják a halottakat.

Bartha László, a Nemzeti Nyomozati Iroda sajtószóvivője az üggyel kapcsolatban az MTI-nek annyit mondott: az NNI életellenes bűncselekmény miatt indított nyomozást egy összetett esetben. Azt megerősítette, hogy valóban több holttestet találtak, de pontos számot egyelőre nem kívánt közölni.

Az esetről ugyancsak beszámolt az RTL Híradó, amely szerint a halottakra a Csepel melleti eperföld mellett leltek rá a rendőrök. A titokzatos üggyel kapcsolatban a Nemzeti Nyomozó Iroda csak annyit erősített meg nekik, hogy valóban találtak holttestet, de hogy mennyit, arról nem nyilatkoztak. Az RTL Klub úgy tudja a rendőrök mellett tűzoltók is vannak a helyszínen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik