Belföld

Üzleti közösségi oldal a kkv-ért!

A Lépéselőny Üzleti Közösségi portál segítséget nyújt minden olyan vállalkozásnak, amely nem nyugszik bele abba, ha éppen nem úgy mennek a dolgok, ahogyan az kellene. Ez a kapcsolatépítéssel és üzletkötési céllal indított weboldal olyan lehetőségek tárháza, amely hazai kis- és középvállalkozások részére nyújt jelentős előny az üzleti életben. Az Internet adta lehetőségekkel egy saját virtuális iroda és megannyi lehetőség birtokába juthatunk.

A több mint 21 000 tagot számláló portál lakói kapcsolatot teremthetnek egymással, csupán néhány kattintással, üzleti sikereiket és kudarcaikat osztják meg az oldalon és a megannyi funkció csak színesebbé és érdekesebbé teszi az egészet. A felhasználók által generált vásárlóerőt kihasználva a regisztrált tagok egyedi kedvezményeket is kaphatnak.
A www.lepeselony.hu weboldalon bárki létrehozhatja saját aloldalát, melyen bemutathatja cégét, fotókkal, videóval illusztrálva tevékenységüket. Virtuális irodájából energiát és a vállalkozás pénztárcáját jelentősen kímélve, egy-egy kattintással vehet fel kapcsolatot más hazai vállalkozásokkal a cég marketingért / értékesítésért felelős munkatársa – telefonköltség, utazás nélkül.
Az ötlet jó és működőképes. Ezt mi is bizonyíthatná jobban, mint az a rengeteg felhasználó, aki 2007. január óta nap, mint nap használja az oldalt és hozzáállásával, kitartásával esélyt ad saját vállalkozásának. A Portál megvalósítása előtt közel háromezer ügyvezetőt érintő felmérés készült, hogy megszülessen a Virtuális Irodaház. Az oldalon az üzleti élettel kapcsolatos cikkek is olvashatók, a vállalkozás működését érintő témákban együttműködve más elismert szakértő cégekkel lehetőséget biztosít az Üzleti Közösség tagjainak arra is, hogy számukra fontos kérdésekben (pl. ügyfelek és bevétel szerzése, adómegtakarítás, pályázatok, munkatársak kiválasztása és megtartása) olyanokhoz fordulhassanak, akik nap, mint nap gyűjtenek tapasztalatot az adott terület szakszerű és eredményes kezelésében. A regisztráció és az alap szintű felhasználás pedig teljesen díjmentes.

A virtuális iroda segítségével előnyhöz juthatunk

A virtuális iroda segítségével előnyhöz juthatunk

Németh Zoltán az oldalt működtető cég ügyvezetője szerint
„a Lépéselőny aktuális, sokoldalú és gyakorlatias tartalmával is helyzeti előnyhöz juttatja a Magyarországon működő cégeket, valamint dolgozóikat, vezetőiket. Olyan, bárkinek elérhető bevált módszereket, gyakorlatokat keresünk és teszünk közzé, melyek hozzásegíthetnek egy kevésbé tőkeerős vállalkozást is, hogy fellendüljön és tisztes piaci pozíciót harcoljon ki magának. Az ilyen iroda előnye, hogy nincsen fenntartási költsége, mégis hasznot termel.” – mutatja be portálja működését az ügyvezető.

A regisztráció és az alapszintű felhasználás teljesen díjmentes

A regisztráció és az alapszintű felhasználás teljesen díjmentes


A honlap fontos szerepet szán a gyakorlatban tapasztaltakra, életszerű helyzetekkel próbálja, szemlélteti azokat a helyzeteket, amivel a legtöbb vállalkozó szembesül élete során. A tagok első kézből, “itt és most” megtörtént, vagy éppen történő sikertörténetekből nyerhetnek ötleteket.

A regisztráció és az alapszintű felhasználás teljesen díjmentes. Ebbe beletartozik a saját “virtuális iroda” létrehozása, kapcsolatteremtés másokkal és a kommunikáció a szakértőkkel, akiktől leggyakrabban ügyfélszerzéssel, bevételnöveléssel, adómegtakarítással, pályázatokkal és a munkatársak kiválasztásával kapcsolatban kérnek segítséget a cégvezetők. A fizetős szolgáltatások további lehetőséget biztosítanak a felhasználók számára. A “Business-tagság” már bevételteremtő szolgáltatásokat is magában foglal, így hozzáférést ad az adatlappal kapcsolatos statisztikához, konkurenciavizsgálatot készít, emellett az emelt szintű tagsággal három üzleti szakkönyv is jár. A kiválasztott alrovatokban hirdetni is lehet, emellett a rovatok is szponzorálhatók.

“Business-tagként csatlakoztam a Lépéselőny portálhoz, azzal a reménnyel, hogy ipari tisztítószer vállalkozásomat országosan megismertetem a gyártó és karbantartó cégek, valamint az autószervizek vezetőivel. Ezen a portálon partnereinkkel szinte már az első beszélgetés vagy levélírás alkalmával ismerősként kommunikálhatunk. Korábban, a hagyományos találkozások alkalmával nem tapasztaltam ilyesmit. Az elmúlt időszakban többször igénybe vettem a portál szakértőinek segítségét is. Közösen találtuk ki például a weboldalon megjelenő hirdetésem szövegét, melyet azóta is folyamatosan csiszolunk.” – meséli Váradi Gyuláné Zollai Mária, a Környezetdoktor Kft. ügyvezetője

 Ápolhatjuk a régebbi üzleti kapcsolatainkat

Ápolhatjuk a régebbi üzleti kapcsolatainkat

“A céges közösségi oldalaknak kétségtelenül több előnye is van. Számunkra a legfontosabb az, hogy használatával felfrissíthetjük régen elfeledett üzleti kapcsolatainkat is. Rengeteg korábbi és jelenlegi partnerünk és vásárlónk regisztrált a weboldalon, közülük sokan bejelölnek minket, persze mi is tudatosan keressük a kapcsolatot velük és potenciális partnereikkel. A régiekkel azért, mert szeretnénk szorosabbra fűzni a szálakat, esetleg újabb együttműködést tervezünk.” – fejti ki Horváth László, a T-Markt Kft. értékesítési igazgatója.
A Lépéselőny alapítója egy országos szinten jegyzett tanácsadó cég tulajdonosaként gyűjtötte 13 éves tapasztalatát, így tanácsadói múltját a Lépéselőny Üzleti Közösség is hasznosítani tudja. A kis- és középvállalkozások vezetői biztosak lehetnek abban, hogy a regisztráció után megbízható üzleti kapcsolatokat és a mindennapokban hasznos
információkat találnak az oldalon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik