Mészárlás Valkón, fideszes hangfelvétel, átalakítható megyék [Hírösszefoglaló – Belföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb belföldi híreit.

Lemészárolta rokonait egy férfi Valkón. A gyilkos leszúrta édesanyját, nagyanyját, barátnőjét, majd magával is végzett.
Bővebben…

Lemondásra szólítja fel a Jobbik Balázs József fideszes országgyűlési képviselőt, az ellenzéki párt szerint ugyanis a Heves megyei politikus fenyegetőzött, zsarolt, visszaélt hatalmával.
Bővebben…

Bizonyítottság hiányában mentette fel a háborús bűntett elkövetésével vádolt Képíró Sándor volt csendőr századost első fokon a Fővárosi Bíróság.
Bővebben…

Sosem látott bérfeszültség jön az egészségügyben? A kormány intézkedései miatt egyes rezidensek többet kereshetnek majd, mint az őket tanító szakorvosok – állítja a kamara.
Bővebben…

Meg akarták késelni a tiszabői polgármestert. Egy felháborodott közmunkás akarta megszúrkálni a Jász-Nagykun-Szolnok megyei település első emberét.
Bővebben…

Eltakarították a földekről a vörösiszapot. Befejeződött a tavaly októberi katasztrófában elöntött mezőgazdasági területek mentesítése.
Bővebben…

Átalakítaná a megyerendszert a kormány. A közigazgatási feladatokat az állam vonná magához, ám a területfejlesztési döntéseket helyben hoznák meg.
Bővebben…

Megmérgezte három gyermekét és magát egy bajai nő. Az egyik kicsi, egy 10 éves lány meghalt, testvérei gyomrát még időben kimosták. Anyjuk válságos állapotban került kórházba.
Bővebben…

Radikális jobbosok tüntetnének a Sziget Fesztiválon. A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tiltakozna a magas benzinárak ellen. Egyelőre tisztázatlan, hogy megvalósulhat-e az akció.
Bővebben…

Címkék: hírösszefoglaló