Belföld

e v a v a r r o kollekció

A budapesti Divat Intézetben diplomázott e v a v a r r o vezető magyar és olasz divattervező cégeknél végzett munkája során tökéletesítette tehetségét. 2003-ban, miután nagy sikerrel működött együtt egy Los Angelesi céggel, Eva elindította saját kollekcióját, amely azonnali sikert aratott. Kollekciója jelenleg az Egyesült Államokban mindenütt nagyon keresett, számos hírességnek szállít, emellett aktív részt vállal szépség-, divat-, és jótékonysági rendezvényeken.

– Eleganciát teremteni a kényelem feláldozása nélkül.
– Áthidalni a szakadékot az európai haute couture és az amerikai mainstream divat között.

e v a v a r r o kollekció 1

EGYEDÜLÁLLÓ VONÁSOK
– Eva Varro kifejlesztett egy öltést, amely a lehető legjobban passzol a speciális szövethez, amelyből az összes ruha készül.
Miért használják ezt az öltést? – Mert növeli a tartósságot, kiküszöböli az elszakadást, kézzel készített jelleget kölcsönöz a ruhának. Az öltés nyúlik az anyaggal: nincsenek megnyúlások a varrásnál sem laza, sem feszes állapotban. A varrás lapos, nem áll ki, és még három rétegnél sem kényelmetlen.
Miért nem használja mindenki ezt az öltést? – Mert nagyon munkaigényes, magasan képzett munkaerőt kíván, nem lehet számítógépesített rendszerekkel elvégeztetni.
– Tisztán elasztikus megerősítések: átemelve Eva Varro többéves tapasztalataiból a fürdőruhák terén. Ezek használatával biztosítják, hogy a ruhák több mosás után is ugyanúgy álljanak, megadják a kellő rugalmasságot a nagyobb használatnak kitett területeknek.
– Mintás cérna: magas minőségű, TEX-18, mintás poliészter cérnát használnak. Bár képzett munkaerőt és körültekintőbb gyártási szemléletet kíván, mindez kifizetődik, hiszen az elkészült ruha varrása teljesebb és finomabb. Emellett minimalizálja annak az esélyét, hogy a cérna elvágja az anyagot.

e v a v a r r o kollekció 1

ANYAGOK
– Akril és spandex egy speciális keveréke, nagy légáteresztő képességű, mosható, gyakorlatilag nem gyűrődik. Az anyag négy irányba nyúlik, ezzel biztosítva tökéletes illeszkedést minden mérethez és formához. Az anyagok 340 gramm/négyzetyard súlyúak, kiszorítva a 290 gramm/négyzetyard súlyú anyagokat, amelyeket a többi, olcsóbb sorozat használ. Ez a ruháknak jobb, teljesebb megjelenést ad, jobb esést az aljaknak, és jelentősen megnöveli a ruhák élettartamát, mivel évekig megtartják a formájukat, változás nélkül még sok mosás után is.
– Jelenleg új anyagokat fejlesztenek, amelyeket e v a v a r r o hamarosan nyitó központi üzletében mutatják majd be, a kaliforniai Santa Monicában, 2010 augusztusában.

e v a v a r r o kollekció 1

NYOMOTT MINTÁK

e v a v a r r o kollekció 4

– Exkluzív, körültekintően megválogatott Eva Varro nyomott minták, európai hatású design. Minden ruhához tökéletesen illő minták, Eva Varro által kiválasztva. Bátor, ugyanakkor ízléses megjelenést biztosít, amely tolakodás nélkül tűnik ki a tömegből.
– Nem fakul, nem színeződik.

SZÍNEK – a legfrissebb Európai Színgyűjteményből választva, magukban foglalva az évszakokra vonatkozó előrejelzéseket, az előttünk álló színtrendek élére állítanak téged.

FORMA&STÍLUS
– Eva természetes tehetsége párosítva technikai tudással és többéves tapasztalattal, együttesen adják meg minden egyes elemnek a könnyen viselhető, természetes megjelenést. Még az összetettebb ruhák is bámulatosan jól állnak. Vásárlóinknak fel kell készülniük a bókokra. Újra és újra ezt halljuk női vásárlóinktól, akik felhívnak minket, hogy köszönetet mondjanak, amiért a férjük évek óta először bókolt nekik, vagy az irigykedő megjegyzésekért a „csajos estéken” azoktól a barátnőktől, akik elképesztően drága ruhákban fele annyi figyelmet sem kapnak…

– A nő tele lesz önbizalommal, és különleges aura veszi körül, amikor a ruhái varázslatosan kialakítottak, tudja, hogy minden tökéletesen áll, amiből a szabadság érzése ered.
– Köszönhetően a gyakorlatias tervezésnek, a minták fejlesztésének, a gyártási folyamatoknak, az Eva Varro tervezések könnyen felismerhetőek. A minden egyes terv hátterében ott rejlő eredeti ötlet nem hígul fel a gyártási folyamatok során. Amit a vásárló kap, az eredetiség, és annak biztos tudata, hogy nem fog elvegyülni a trendi, de mindig ugyanolyan „fashioniszták” tengerében.
– Hollywood- CA, Paris-France, Milano-Italy, csupa olyan helyek, amellyel Eva Varro kapcsolatban áll. Az eredmény: mindig trendi új darabok, amelyek megfelelnek a divathullámoknak, vagy éppen azok előtt járnak, miközben megtartják a kollekció jellegzetes, ízléses megjelenését.

e v a v a r r o kollekció 1

HANGSÚLYOK
– Az egyesült Államokban készül
– Példátlan minőség
– Hírességek legféltettebb titka
– Kiváló ár: az általános áruházi konfekció ruházat felett, de a túlárazott európai designer márkák alatt.

e v a v a r r o kollekció 4

AJÁNLJUK
– Kettős céllal: mindennapi és alkalmi viseletnek, mindig kiemelkedik.
– Viselet utazáshoz. Könnyű csomagolni, a legkisebb csomagban is elfér. Nem kell vasalni: csak előhúzod és már viselheted is. Kényelmes szélsőségesen meleg és párás éghajlaton is.
– Tökéletes és problémás alakra is: a rugalmasságuk miatt a ruhák minden testalkathoz alkalmazkodnak.
– Még jobb, ha teljes öltözékként viselik, a felső- és alsórészeket úgy tervezték, hogy kiegészítsék egymást.

További információ

Ajánlott videó

Olvasói sztorik