Belföld

Visszaköltözött a Fidesz a Lendvay utcába

Indoklásuk szerint jóval kisebb stáb foglalkozik a pártügyekkel, ezért indokolatlan volt tovább bérelni aSzentkirályi utcai ingatlant.

Visszaköltözött a Fidesz a VI. kerületi, Lendvay utcai központjába – közölte a párt sajtóosztálya kedden az MTI-vel, megerősítve az Index információját.

A párt közleménye szerint a kormányváltást követően átalakult a Fidesz operatív ügyekkel foglalkozó apparátusa, a pártügyekkel most a korábbitól lényegesebben kisebb stáb foglalkozik, ezért indokolatlan lett volna tovább bérelni a korábbi, pártszékházként működő VIII. kerületi, Szentkirályi utcai ingatlant.

A hétfői költözéssel lényegesen csökkentek a párt kiadásai, a Fidesz ugyanis visszatért régi-új, saját tulajdonú, Lendvay utcai központjába – tájékoztattak.

A Fidesz 2003 decemberében tette át székhelyét a Lendvay utcai székházból a Szentkirályi utcai épületbe, majd onnan 2007-ben az adományokból felújított szintén VIII. kerületi Polgárok Házába költözött. 2008 őszén azonban a közeledő európai parlamenti választások kampányszervezési munkái miatt a Fidesz központi stábja visszaköltözött a Polgárok Házából a Szentkirályi utcai irodaházba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik