Belföld

A CIB-nél kamatozik a hűség

Euró lekötés évi 3,2% kamattal (EBKM: 3,20%) 12 hónapos lekötés esetén - korábban elhelyezett összegekre is.

Régen a törzsvendégek, törzsvásárlók élveztek előnyt. Manapság sokkal inkább azzal szembesül az ember, hogy a cégek lépten-nyomon olyan ajánlatokkal szeretnék az ügyfeleket magukhoz csábítani, amelyek lényegesen kedvezőbb feltételeket adnak az új, mint a meglévő klienseknek.

A CIB Banknál az újonnan érkező és korábban elhelyezett megtakarítások is ugyanolyan értékesek, ezért mostantól a legjobb akciós ajánlatok a bankban korábban elhelyezett összegekre is elérhetők. Ily módon — megbecsülve az ügyfelek hűségét — ugyanakkora akciós kamatot biztosítunk a bankban korábban elhelyezett összegekre, mint a bankon kívülről érkező új betétekre. Felesleges tehát a pénzek „utaztatása” egyik bankból a másikba, hiszen a CIB-nél a lojalitás pénzben is kifejezhető érték.

Amennyiben Ön már ügyfelünk, nem kell mást tennie, mint hogy a CIB Banknál korábban elhelyezett euró összeget, illetve lejáró euró betétjét már az új kamatkondíciók szerint lekötni. Erre megbízást adhat a bankfiókokon kívül az éjjel-nappal hívható CIB24 telefonos ügyfélszolgálaton és a CIB Internet Bankon keresztül is. Sőt, további 0,1% kamatprémiumra is szert tehet, amennyiben a CIB Elektronikus Betétet választja.

Ha Ön euróban kapja jövedelmét, vagy gondoskodni szeretne gyermeke későbbi külföldi taníttatásáról vagy egyszerűen csak megtakarítását többfajta pénznemben kívánja fialtatni, érdemes a CIB akciós betétjét választania. Nemcsak megtakarított pénze, de mostantól már hűsége is kamatozik a CIB-nél.

További információk

A promóciós kamat csak újonnan lekötött betétekre érvényes. A betétlekötés eredeti időtartamával automatikusan meghosszabbodó betét nem minősül újonnan lekötött betétnek. A CIB Classic Euró Betét részletes szerződéses feltételeit a Lakossági Üzletág Általános Szerződési Feltételei és a vonatkozó deviza kamattájékoztató tartalmazzák. Az akció visszavonásig tart. Nem akciós EBKM: 1,00%

Ajánlott videó

Olvasói sztorik