Belföld

Pécsen felejtette luxusautóját egy német turista

A többmilliós Jaguar már három éve parkol az egyik helyi szálloda mélygarázsában.

Még 2008-ban parkoltak le egy német rendszámú autót a pécsi Nádor Szálló épülete alatt lévő garázsban – írja a Pécs Tv információira hivatkozva a PécsMa.hu. A luxuskategóriás Jaguar gazdája azóta nem jelentkezett a többmilliós kocsiért. A férfi kijelentkezett a szállodából, az autót pedig magára hagyta. A hotel vezetői azóta sem tudnak semmit a férfiról, azonban a felhalmozódott parkolási díj már több lett, mint az autó ára.

Mint kiderült, az autó tulajdonosa Pécs testvérvárosából, a német Fellbachból való. Ezt Klaus Speidel, a helyi rendőrség egyik csoportvezetője írta a PécsMa.hu-nak. Mint jelezte, áttekintették a járműnyilvántartást, és sikerült is felvenniük a kapcsolatot a jármű tulajdonosával. Ennél többet azonban – adatvédelmi okokra hivatkozva – nem közölt.

A Palatinus Hotels pécsi szállodáinak igazgatója elmondta: már megtették a szükséges lépéseket a probléma rendezése érdekében. Arra a kérdésre, hogy jogi vagy rendőrségi eljárás van folyamatban, határozottan kijelentette, hogy jogi ügyről van szó.

A Pécs Tv tudósítása az ottfelejtett luxusautóról:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik