Belföld

Apró takarékosság – CIB Malacpersely

Régi igazság, hogy sok kicsi sokra megy. Védjük együtt a perselymalacokat, Takarékoskodjon CIB Malacpersely számlán!

Apró takarékosság – CIB Malacpersely 1

Az elmúlt időszak egyik pozitív hozadéka lehet, hogy a megtakarítások fontosságára irányítja a figyelmet. Több kutatás is készült a közelmúltban, amely a közép-kelet-európai régió megtakarítási szokásait térképezte fel. A félretett összeg nagysága alapján mi, magyarok még mindig csak a középmezőny alján helyezkedünk el, osztrák szomszédaink például havonta háromszor annyi pénzt tesznek félre, mint mi. Pedig a felmérések szerint éppen a magyarok és románok tartják legfontosabbnak, hogy legyenek tartalékaik, az is igaz, éppen e két ország lakói a legkevésbé elégedettek megtakarításaik mértékével és azok alakulásával.

Ezen a helyzeten szeretne változtatni a CIB Bank megtakarítási számlájával, amely a rendszeres és folyamatos kis összegek gyűjtését szolgálja.
Régi igazság, hogy sok kicsi sokra megy. A hosszú távú és rendszeres megtakarításokkal akár már kis összegekből is meglepően sok pénzt gyűjthetünk össze. Sokan emlékeznek gyerekkorukból a takarékbélyegek gyűjtésére, vagy arra a jó érzésre, amikor a perselybe apránként, szinte észrevétlenül összegyűlt pénzből egészen meglepő összeg kerekedett. Nincs ez másként akkor sem, ha már felnőttként, háztartást vezetve teszünk félre, talán csak egy kicsit nagyobb tudatosság kell hozzá. Érdemes mindenekelőtt pontos költségvetést készíteni a rendszeres jövedelmekről és kiadásokról, melyben segítségünkre lehet a CIB Bank honlapján elérhető. Érdemes a magtakarításra szánt összeget fizetésnapon vagy a jövedelem beérkezése után nem sokkal elkülöníteni, mert később, hó végén már biztosan sokkal nehezebb ezt megtenni.

Fontos, hogy megtakarításaink egyszerűen kezelhetőek legyenek, illetve átláthatóan gyarapodjanak, ezért elengedhetetlen, hogy mindennapi pénzügyeink intézésénél kedvező és megbízható konstrukcióra támaszkodjunk. Ehhez kínál jó megoldást a CIB Bank megtakarítási számlája, a CIB Malacpersely. A számlával kapcsolatos tudnivalókért hívja a CIB24 nonstop telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 40 242 242-es telefonszámon, keresse fel honlapunkat a www.cib.hu címen, vagy érdeklődjön bármely bankfiókunkban.

Ha jövőjére, terveire gondol, jusson eszébe a CIB Malacpersely, hiszen apró lépésekkel a nagy álmok is megvalósíthatók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik