Belföld

Budai Gourmet – Mindenből a legjobbat

A legjobb éttermek és borászatok, a legfinomabb pálinkák, sajtok, szalámik, sonkák, mézek és felsorolni is nehéz, hogy mi minden más várja a Budai Gourmet látogatóit június 3-4-5-én a Millenáris Parkban.


Budai Gourmet – Mindenből a legjobbat 1


A hazai gasztronómia éllovasai mutatkoznak be június első hétvégéjén a Millenáris parkban, a Budai Gourmet rendezvény keretében. A jelentősen megújuló gasztrofesztivált idén már a Sziget Szervezőiroda jegyzi. „Nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, mint, hogy a gasztronómiai rendezvénypiac legszínvonalasabb és legjelentősebb rendezvényévé tegyük a Budai Gourmet-t. Azt szeretnénk, hogy ez legyen a gasztro-rendezvények rendezvénye, egyfajta eszenciája a többi eseménynek. Mutassuk be minden területről a legjobbakat, legyen a minőség az elsődleges hívó szó, ennek érdekében megnégyszereztük az eddigi költségvetést és megdupláztuk a közreműködők számát.” – nyilatkozta Gerendai

A már számos nagyrendezvényen edződött borászatokon és pálinkafőzdéken túl, sok olyan résztvevője van az idei Gourmet fesztiválnak, akik először jelennek meg a széles tömegek által elérhető gasztro rendezvényen. Például először fordul elő, hogy az 50 legjobb hazai étteremnek több mint a fele kitelepül, hogy ízelítőt adjanak a konyhaművészetükből. A kulináris kalandozások során megismerkedhetünk a legjobb alapanyagokkal, a legkiválóbb termelőkkel, az elhivatott kereskedőkkel is, de teret kapnak a legjobb a halászléfőzőktől, a pörkölt készítőkig, mindazok akik hiszik azt, hogy érdemes kiemelkedő színvonalú ételeket és italokat készíteni. A rendezvényen rendhagyó módon egy piactér is kialakításra kerül, ahol bemutatkoznak az ország legjobb termelői piacai, itt helyben megvásárolható lesz a házi termékek színe java.

További információ: www.budaigourmet.hu

Játék időtartama: május 23-29.
Sorsolás: május 30.
Nyeremény: 3 db páros jegy a Budai Gourmet-ra

Ajánlott videó

Olvasói sztorik