Belföld

Most már örül a KÖKI-nek a Fidesz?

Korábban Hevesen támadták Kispest egyik legnagyobb beruházását - hívja fel a figyelmet egy blog.

Több fideszes politikus most ünnepli a KÖKI Terminált, Kispest legnagyobb beruházását, holott korábban hangosan tiltakozott ellene – erre hívja fel a figyelmet pénteki cikkében a kispest.blog.hu.

Felidézik például Tarnai Richárd, kispesti fideszes országgyűlési képviselő és Tarlós István jelenlegi főpolgármester 5 évvel ezelötti nyilatkozatát, amelyben kijelentették, hogy nincs szükség a KÖKI-re.

Tarnai Richárd tavaly azonban már azt mondta: “külön öröm, hogy az új komplexumban mozi is helyet kap majd; ezt 2006 ősze óta én magam is többször szorgalmaztam.”

A kispest.blog.hu arra is felhívja a figyelmet, hogy Tarlós István nem vett részt a Köki szerdai kulcsátadó eseményén, “legalább volt benne annyi jóérzés, hogy most nem ment el ünnepelni azt a beruházást, ami ellen korábban tiltakozott”.

A blog felteszi a kérdést, hogy vajon az őszi átadóünnepségen hány fővárosi és kerületi fideszes vezető fog majd az első sorokban “büszkén ülni és verni a mellét”, hogy mennyi új munkahelyet sikerült teremteniük Kispesten.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik