Belföld

Ismerős Önnek a probléma?

Nem elég hosszú a karja, hogy elolvassa az apró betűs szöveget?

A megoldás: Varilux

A szeme egészségének hosszú távú megőrzése érdekében most Transitions kivitelben ajánljuk!

40 éves kor felett a szem fokozatosan elveszíti természetes alkalmazkodóképességét, és az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk a szemünktől, hogy élesen láthassuk. Ez egy teljesen természetes folyamat, amely előbb-utóbb mindenkinél bekövetkezik és presbyopiának nevezzük.

Ismerős Önnek a probléma? 1

Szerencsére erre a problémára már van megoldás. A látáskorrekció legkorszerűbb módja 40 év felett a multifokális (progresszív) szemüveg, melyet több mint fél évszázada a piacvezető Essilor fejlesztett ki VARILUX márkanéven.

A VARILUX a világ első olyan szemüveglencséje, amely látható választóvonal nélkül biztosít éles képet minden távolságra: közelre, munkatávolságra (számítógép előtt) és távolra egyaránt.

Ismerkedjen meg a Varilux multifokális szemüveglencsékkel, melynek belépő tagját most soha nem látott kedvezményes áron vásárolhatja meg. Az ajánlat kizárólag 2011. április 1. ás június 30. között érvényes!

Varilux lencse most akár 15 990 Ft-ért!*
Vékonyított Varilux lencsék most alap lencse áron!*

* Az ajánlat részleteiről érdeklődjön az optikai üzletekben.

A szeme egészségének hosszú távú megőrzése érdekében most Transitions kivitelben ajánljuk!

A Varilux és a Varilux Transitions lencséket megtalálja az ország valamennyi optikai üzletében.
Mindig kérje a lencse eredetiségét igazoló Varilux garanciakártyát illetve a Transitions eredetiség-igazoló kártyát!

Napjainkban világszerte több mint 400 millió VARILUX szemüvegviselő élvezi a tökéletes látás élményét egy szemüveggel minden távolságra. Az ő elégedettségük a mi garanciánk. A VARILUX család széles termékskálája biztosítja, hogy a minőségi alap lencséktől a maximálisan személyre szabott szemüveglencsékig mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt.
Szeme egészségének hosszú távú megőrzése érdekében kérje Varilux lencséjét fényre sötétedő Transitions kivitelben, amely átlátszó beltérben és sötét kültéren, így tökéletesen alkalmazkodik az Ön életstílusához, életviteléhez. A Varilux Transitions lencsék 100%-os UV védelmet biztosítanak, csökkentik a fényvisszaverődést, könnyen tisztíthatóak és minőségi Crizal felületvédelemmel rendelkeznek.

Ha már az Ön karja sem elég hosszú ahhoz, hogy tisztán lássa az apró betűs szöveget, keresse fel látszerészét/ optikusát és érdeklődjön a Varilux Transitions lencsék nyújtotta előnyökről!

Varilux – Élvezze Ön is a Maximális Látás élményét!

További információk

Ajánlott videó

Olvasói sztorik