Belföld

MKB BUBOR Plusz Lakáshitel: forintosított lakástervek

Megfelelő önerő és jövedelem megléte esetén az MKB Bank átlátható, gyors, egyénre szabott és rugalmas megoldásokat kínál a lakáscélok eléréséhez – mondja Gózon Gergely, a bank lakossági szolgáltatásaiért felelős szakterületének főosztályvezetője.

MKB BUBOR Plusz Lakáshitel: forintosított lakástervek 1

Ráadásul a bank okostelefonokra kifejlesztett, ingyenesen letölthető új alkalmazással, az MKB Otthonkeresővel is segít ügyfeleinek a megfelelő lakás megtalálásában.

Az otthonkeresés fontos döntésekkel teli időszak, elvárásainktól anyagi lehetőségeinkig számos más szempontot is érdemes figyelembe venni. Ebben segít az MKB Otthonkereső mobilalkalmazás, amely az ingatlankeresést, kiválasztást és vásárlást könnyíti meg. Az ingyenes iPhone programmal, illetve Android alkalmazással egyszerűen letölthetők az ingatlan.com honlapon „Kedvencként” megjelölt lakások adatlapjai, de alkalmas arra is, hogy a felhasználó elkészítse és feltöltse egyéb ingatlanok adatlapjait. Hasznos lehet az eszköz, ha valaki személyesen tekinti meg a kinézett ingatlant, de az utólagos válogatást, esetleg kiválasztást is megkönnyíti.

A lakások adatlapjához szöveges és hangjegyzetek, képek csatolhatók, emellett a program olyan tudnivalókat és fontos kérdéseket is tartalmaz, amelyekkel ingatlanvásárlás előtt mindenképpen érdemes foglalkozni. Az alkalmazás részeként működő illeték kalkulátorral a vásárlás után fizetendő illeték mértéke is kiszámítható, ráadásul a program arra is lehetőséget kínál, hogy az ügyfél lakáshitel vagy biztosítás igénylése esetén kapcsolatba lépjen a bank szakértőivel is.

Lakáshitel kínálatunk legújabb eleme az MKB BUBOR Plusz Lakáshitel, amelynek elsődleges előnyei a konstrukció egyszerűsége, átláthatósága és kedvező kamatozása. Az egy éves kamatperiódusú, forint alapú hitel kamata az első évben fix 7,77% (THM: 10,36%), ezt követően pedig meghatározott referenciahozam (BUBOR: budapesti bankközi kamatláb) alakítja. Mivel a konstrukció forintalapú, árfolyamkockázattal nem kell számolni. Legyen szó új vagy használt lakóingatlan, valamint lakótelek vásárlásáról, új otthon építéséről, a vásárolt vagy meglévő ingatlan felújításáról, bővítéséről, korszerűsítéséről, minden ügyfél kiválaszthatja a számára leginkább testre szabott megoldást.

De nem csupán a praktikus keresőért nem kell fizetni: azon 2011. június 30-ig befogadott hiteligényléseknél, amelyekből augusztus végéig megkötött hitelszerződés lesz, a bank elengedi a hiteligénylés, az ügyintézés, valamint a szerződéskötés díját.

Az anyagi lehetőségekhez és az életcélokhoz leginkább igazodó megoldás megtalálásában személyes pénzügyi tanácsadóink minden érdeklődőnek segítenek az MKB Bank 87 fiókjának valamelyikében.

További információk

Ajánlott videó

Olvasói sztorik