Belföld

Joe Cocker nyereményjáték

Joe Cocker 2010 őszén új stúdióalbummal (Hard Knocks) jelentkezett, amelynek jutalomturnéja óriási siker volt Londontól Párizson és Berlinen át Bécsig mindenhol Nyugat-Európában. Ennek a sorozatnak a ráadása kezdődik idén tavasszal, amelynek Budapesti állomásán, 2011. június 5-én, a Papp László Budapest Sportarénában várja a művész a magyar közönséget.

Joe Cocker nyereményjáték 1

Az elmúlt négy évtized egyik legnagyszerűbb hangja – így méltatja őt a Sony Music németországi elnökhelyettese. Joe Cocker, a többszörös Grammy-díjas, Golden Globe-díjas és Oscar-díjas énekes személyében nem kisebb legendát köszönt majd az itthoni közönség, mint a rock and roll hőskorának egyik legnagyobb veteránját Mick Jagger, Paul McCartney vagy Eric Clapton mellett. Joe Cocker új lemezének óriási sikerű turnéját zárta le tavaly, és idén tavasszal folytatja: a ráadás-turné Budapesti koncertje kihagyhatatlan lehetőség a rajongók számára, hiszen egyes pletykák szerint a művész visszavonulása előtti utolsó világkörüli útját kezdi meg.

Több mint 40 évvel zenei karrierjének kezdete után Joe Cocker képes a többedik visszatérésre, és az mindig óriási visszhangot vált ki. Eddigi 21 stúdióalbuma és négy koncertlemeze közül számos ért el multiplatina státuszt szerte a világon. Elismerései között 2007-ben a Brit Birodalom Érdemrendjét is átvehette.

Joe Cocker nyereményjáték 2

Joe Cocker tavaly szeptemberben Moszkvában kezdte európai lemezbemutató turnéját, amelynek keretében Nyugat-Európa szinte valamennyi zenei fővárosának teltházas arénájában adott koncertet. A lenyűgöző hangulatú koncerteken mindenhol tomboló tömegek ünnepelték a 66 éves énekest. Az eredetlileg tavaly év végéig tervezett európai turnét a nagy sikerre való tekintettel meghosszabbították, és egy ausztrál kitérő után május végén indul a második etap, amelynek németországi és ausztriai állomásait megelőzve látogat a művész a Papp László Budapest Sportarénába.

Nyeremény: 2 db páros jegy Joe Cocker budapesti koncertjére

Nyerteseink:

Kormos Tibor – Eger
Hinkel Hermina – Budapest

Ajánlott videó

Olvasói sztorik