Belföld

Új Peugeot 508

Egy esztendővel ezelőtt még csak távoli ígéretnek tűnt, mostanra már tapintható, elegáns valósággá vált az új Peugeot 508.

Olyan jó, amikor egy – főleg ilyen nagy tradícióval rendelkező – cég mer teljesen újat alkotni. Persze nagy a veszélye, hogy a márka töretlen hívei is elpártolnak, miközben tényleg jöhetnek új vásárlók.

Új Peugeot 508 1

A Peugeot megtalálta azt az ösvényt, amikor mindenki boldog lehet. A márkára jellemző stílusjegyek alkalmazása mellett az alapos változások mögött mindent áthatóan ott húzódik a 200 éves márka rendíthetetlen ars poeticája: az emberközeli technika.

Új Peugeot 508 1

Csak egy példa: minden gombot, kapcsolót úgy szereltek a helyére, hogy azok használata öt perc után egyértelmű, vagyis az autó rögtön a barátom legyen.

Új Peugeot 508 1

Lenyűgöző, hogy ilyen magas szinten kiviláglik a profi mérnökök aprólékos munkája, vagyis rendkívül gyorsan alkottak gyökeresen újat, ami nem ment az innováció, sem a minőség rovására.

A Peugeot 508 cégvezetők multifunkcionális autójának is kiváló: üzleti megbeszélésre stílusosan érkezhet vele, majd a hétvégén családját örvendeztetheti meg, amikor roppant kényelmes túraautóként áll szolgálatba a megbízható francia autógyár új korszakának hírnöke.

Új Peugeot 508 1

Barátom elegáns termékeket forgalmazó cégénél, látva az új 508-ast, hosszú idő után márkát váltottak, és már át is vették az első modelleket. Azt mondta, hogy olyan érzés ez, mint amikor új, csinos kolléganő érkezik a vállalathoz: szeret munkába járni, sőt az ember már alig várja a pillanatot, hogy bent legyen. Ekkor persze szomorúan veszi tudomásul, hogy kollégái már lecsaptak rá… Sebaj, majd holnap korábban kel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik