Belföld

Opel haszongépjárművek – Bírják a terhelést!

Nehéz a munkája? Netán megterhelő? Vagy túlontúl helyigényes? Sokat kell szállítania? Akkor ismerje meg a sokoldalú Opel haszongépjárműveket, mert velük könnyedén megoldható bármilyen feladat.

Válassza az Opel haszongépjárművek valamelyikét, mert nemcsak, hogy páratlanul praktikus munkatársak, de a Corsavan, a Combo, a Vivaro és a Movano modellek most kedvező áron megvásárolhatók.

Egy haszongépjármű megvásárlása nagy befektetés, komoly előzetes mérlegelést igényel. Valódi értékét az adja meg, hogy mennyire válik az Ön és vállalkozása hasznára. De a hatékonyságon túl fontos szempont manapság az is, hogy az autó tükrözze vissza a vállalkozás sikerességét és képviselje a cég vállalati értékét is.
Az Opel haszongépjárműveit úgy tervezték meg, hogy minél inkább kielégítse használója igényeit, és hogy az autó ott tölthesse a legtöbb időt biztonsággal, ahol a legkeményebben dolgozik: az utakon.
Az Opel haszongépjárművek mindegyike másban erős, és van, amiben egyformán jól teljesítenek: kimagaslóan jó teherbírás, stílusos, markáns külső megjelenés, tágas vezetőfülke, könnyű kezelhetőség, rendkívül alacsony üzemköltségek, bizonyított megbízhatóság és hosszú szervizintervallum.

Opel Corsavan
Agilis kisautó, mely éppúgy otthon érzi magát a városban, mint a kanyargós vidéki utakon, vagy az autópályán. Egy sor praktikus tulajdonsága mellett elsősorban a kényelem, a képesség és a biztonság jellemzi az Corsavant. Az alapmodell mellett Business Edition változatban is elérhető, ami azok számára lehet ideális választás, akik sok időt töltenek az utakon.

Opel haszongépjárművek – Bírják a terhelést! 1

Opel Combo
Különösen praktikus jármű, amely intelligens szállítási megoldást kínál: a rakodótér nagyságában és a teherbírásban is rendkívül jól teljesít. Az ötletes megoldások és bizonyított tartóssága révén az üzleti élet bármilyen kihívására megfelel: sokoldalú, funkcionális és hatalmas munkabírású. Rendelhető nagyméretű kétszárnyú hátsó ajtóval, vagy választható felfelé nyíló hátsó ajtóval is. A FlexCargo® rendszerét speciálisan a Combo rakteréhez alakították ki, hogy a különféle rakományok kezelése gyorsan és egyszerűen történjen. Bármilyen hosszú tárgyat is szeretne szállítani, vagy ha csak egyszerűen plusz helyre lenne szüksége, a hátsó utasülések egyetlen mozdulattal könnyedén hátradönthetők.

Opel haszongépjárművek – Bírják a terhelést! 1

Opel Vivaro
Kategóriája legjobb teherbírással rendelkező autója. Különböző típusú motorral és többféle tengelytávval is kapható. Ideális alapot nyújt a speciális karosszéria-átalakítások számára, bármilyenek is legyenek az üzleti elvárásai.
A Vivaro az egyik legrugalmasabb haszongépjármű. Legyen hosszú vagy rövid tengelytávú, magas vagy alacsony tetőmagasságú, normál vagy duplakabinos kivitelű, lehajtható oldalfalú vagy platós a teherautó, mind tovább alakíthatók.

Opel haszongépjárművek – Bírják a terhelést! 1

Opel Movano
A haszongépjárművek legnagyobbika több változatban is kapható, ám mindegyiket ugyanaz, nagyfokú vezetői kényelem, páratlan erő és hatékonyság jellemzi. Az Opel Movanoval biztos lehet benne: egyetlen feladat sem bizonyul majd túl nagy falatnak. Képes hatalmas mennyiségű áru játszi könnyedségű befogadására. Az Opel Movano négyféle járműhosszal, háromféle tetőmagassággal, valamint első- vagy hátsókerék-meghajtással érhető el.

Opel haszongépjárművek – Bírják a terhelést! 1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik