Belföld

Magyaros vendégszeretet osztrák környezetben

Az ausztriai Alpok déli részén, az 1100 méteren fekvő, festői szépségű Bad Kleinkirchheimben található a négycsillagos Hotel OTP Birkenhof.

A több mint harminc éve üzemelő szálloda, mely nevét az udvarban álló nyírfákról kapta, évről évre új arcát mutatja Vendégeinek. Magyaros vendégszeretet osztrák környezetben – ez a titok nyitja.

Magyaros vendégszeretet osztrák környezetben 1

Aki eltölt egy hetet szállodánkban, nemcsak egyszerű pihenésben részesül. Test és lélek olyan kényeztetést kap, mellyel ismét tökéletes formába kerülhet.

Szállodánk bababarát eszközökkel felszerelt: apró vendégekkel érkezőknek gyermekágyat, babyfont, cumisüveg melegítőt, fürdető kádat, pelenkázót, bilit, WC szűkítőt, babakocsit, gyermek kerékpárokat, gyerekülést kerékpárra, stb. biztosítunk. Éttermünkben etetőszék, gyermek evőeszközök és a kicsik kedvenceiből összeállított ételek várják a gyermekeket.

Szeretnének kettesben is pihenni?
Semmi gond, előzetes egyeztetés esetén gyermekfelügyeletet is biztosítunk.

A környék nyújtotta programok felhõtlen szórakozást, nem mindennapi élményeket kínálnak felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Szállodánk wellness részlege maga a nyugalom szigete. Pihenjen, relaxáljon, töltődjön fel újra energiával!

Wellnessoázisunkban 6 x 16 m-es úszómedence (27C), ülőmedence (36C), a szauna, a gőzkabin, az infraszauna és a szolárium jótékony melegét élvezhetik és szinte újjászülethetnek egy üdítő masszázs után, melyet további terápiás és szépészeti kezelések egészíthetnek ki.

Magyaros vendégszeretet osztrák környezetben 1

Ha szabadsága ideje alatt sem akar lemondani a mozgás örömeiről, akkor ehhez a legmodernebb gépekkel felszerelt fitnesztermünk, tenisz-, squash, és bocciapályánk nyújt lehetőséget. Tavasztól őszig kerékpáron is felfedezhetik Vendégeink a környéket, erőt próbáló hegyi utakon vagy könnyű tóparti terepen.

A kedvelt szórakoztató sportok közül néhány nálunk is megtalálható. Exkluzív termünkben billiárd, asztali foci, darts és pingpongasztal várja a kikapcsolódásra vágyókat. Kártya, társasjáték, sakk – minden, ami a közös esti kikapcsolódáshoz kell.

Szállodánk saját sport- és bocciapályával, kétpályás bowlinggal, air hockey asztallal rendelkezik.

Lélegezzen mélyeket, érezze újnak minden porcikáját. Ússzon tiszta tavakban, próbálja ki a siklást a vízen, a raftingot vad folyókon, a lebegést a föld fölött sárkányrepülővel, vándoroljon szakadékokban – tegye művészetté a mozgást.

A golf szerelmesei a településen található 18 lyukú, 60 hektáron elterülő „Kaiserburg” golfpályán hódolhatnak szenvedélyüknek. A pálya Ausztria leghíresebb pályái közé tartozik, valamint 2005-ben elnyerte a karintiai “top of the mountain” címet.

Mediterrán klíma, sok-sok napsütés, csodálatos alpesi táj és lélegzetelállító látványosságok – Karintiában megtalálható minden, ami egy jól sikerült üdüléshez szükséges. Nem is csoda, hogy Ausztria legdélibb tartománya, amely Olaszországgal és Szlovéniával határos, Európa egyik legkedveltebb üdülőrégiójának számít.

Az idei nyáron is meglepetések és üdülési programok tömkelege várja az üdülni vágyókat. A vízisportok szerelmeseit 1270 tó csábítja önfeledt kikapcsolódásra, míg a túrázás, a nordic walking, a kerékpározás és a lovaglás kedvelői szelíd dombhátakon, alpesi legelőkön és sziklás hegyoldalakon tombolhatják ki magukat. A golfozók lenyűgöző alpesi kulissza előtt hódolhatnak szenvedélyüknek, a kultúra iránt érdeklődőket pedig várak, kastélyok és zenei fesztiválok csábítják élményteli időtöltésre.

Karintia természeti látványosságai (cseppkőbarlangok, természetvédelmi területek), panoráma-útvonalai, a hegyi vasutak, a tavon közlekedő hajók és múzeumai kedvelt kirándulóhelynek számítanak az ide látogatók körében. Hegyeit különlegesen jól kiépített túraútvonal hálózat köti össze.

Látogasson el hozzánk, legyen a Vendégünk!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik