Belföld

Bajnai fizetése, Való Világ adományok és Matolcsy-csomag [Hírösszefoglaló – Belföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb belföldi híreit.

Bajnai milliókat kereshet New Yorkban. A volt kormányfő akár többmilliós fizetést is kaphat vendégelőadóként a Columbia Egyetemen.
Bővebben…

Százmillió forintért vásárolt lakásokat két gyerekének Fapál László, a honvédelmi tárca vesztegetési ügyének vádlottja – írja a Magyar Nemzet.
Bővebben…

Elküldik a rendőrök a Szebb Jövőért polgárőreit. A fideszes Tasó László Hajdúhadházon élesen bírálta a Jobbikot, illetve a hozzá közelálló egyesületet. A parlamenti képviselő szerint Gyöngyöspatán is kiderült, az önként vállalt szerep, amit magukra vállaltak, a szakadékokat is szélesebbre nyitja a közösségek között.
Bővebben…

A HVG.hu szerint nagy csalódást keltett a borsod megyei Tarcalon, hogy a rászoruló 99 helyi család mégsem részesülhet az RTL Klub Való Világ című műsorának segítségével összegyűjtött több mint 177 millió forint értékű adományból.
Bővebben…

Hétfőn még úgy volt, hogy a hét második felében visszaköltözhetnek a lakók a megsérült Nefelejcs utcai lakásokba, szerdán azonban kiderült, hogy a közműveket kikötötték a detonáció után, így villany, víz és gáz sincs a házban.
Bővebben…

A tavaly októberi vörösiszap-katasztrófa perceken belül és minden előjel nélkül következett be, a tározót kilencven perccel a gátszakadás előtt ellenőrizték – mondta a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. vezérigazgatója az ajkai képviselő-testület rendkívüli ülésén.
Bővebben…

A szakértő szerint beszámíthatóak a Cozma-ügy vádlottai. Tudatzavarban nem szenvednek, alacsony vagy átlagos intellektusúak, a cselekményük következményét képesek voltak felmérni.
Bővebben…

Nagy igény mutatkozik az “1949-es keltezésű ideiglenes alkotmány” lecserélésére, a magyarok egy népszavazáson is támogatnák az új alaptörvény tartalmát – állítja a Nézőpont Intézet Heti Válasznak készített közvélemény-kutatása.
Bővebben…

A közszolgálati médiumoknál működő szakszervezetek visszautasítják és megengedhetetlennek tartják a szakmailag megalapozatlan létszámleépítéseket – tájékoztatta a Közmédiumok Szakszervezeteinek Fóruma szerdán az MTI-t.
Bővebben…

Műanyag katonákkal demonstráltak a Kossuth téren. A honvédszakszervezet szerint a korkedvezményes nyugdíj nem törölhető el.
Bővebben…

Harmadára csökkentik a munkanélküli juttatást. Jövő évtől az eddigi 270 nap helyett csak 90 napra jár majd a segély. Matolcsy György beszélt arról is, hogy a nyugdíjreform korrekciója keretében a fegyveres testületek “kiváltsággal élő” csoportjainál megszüntetik a korkedvezményes nyugdíj jogintézményét.
Bővebben…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik