Belföld

Romagyilkosságok: P. Zsolt tagad

Továbbra sem tesz vallomást a harmadrendű vádlott.

Továbbra sem tesz vallomást és tagadja a bűncselekményt elkövetését a romagyilkosságok ügyében folyó büntetőperben a bíró a nyomozati vallomását ismertette. P. Zsolt, a négy vádlott közül egyedül rendelkezik meghatalmazott védővel.

A férfi már a nyomozati vallomásában sem akart a galgagyörki, a piricsei és a tarnabodi támadásokról beszélni. Az első- és a másodrendű vádlott nyomozati vallomásukban, amelyeket a az előző tárgyalási napokon is fenntartottak, bűntársként nevezték meg P. Zsoltot.

A harmadrendű vádlott a nyomozati vallomásában részletesen beszélt személyi körülményeiről: a cukrász végzettségű, garázdaság miatt pénzbüntetésre ítélt férfi biztonsági őrként dolgozott bankokban, sorkatonai szolgálata alatt pedig határvadász volt.

Eddig egyedül a negyedrendű vádlott, Cs. István beszélt a bíróság előtt, de két tárgyalási nap után ő is közölte, hogy a továbbiakban nem tesz vallomást és kérdésekre sem válaszol. Előzőleg a mai Magyar Nemzet azt írta, hogy a hiányoznak a rendőrségi nyomozati anyagokból azok a jellemrajzok, profilok, amit az FBI-ügynökök készítettek a romagyilkosságokat elkövető személyekről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik