Belföld

Szabadtéri ízek és vidéki stílus világában – Waldorf Country

A cégek életében 2011-ben ismét szerepet kapnak a családi napok. Egy ilyen típusú rendezvénnyel az adott cég emberi arcát mutatja meg, a munkáltató az alkalmazottak iránti gondoskodását, figyelmességét fejezi ki, ezáltal erősíti a dolgozói lojalitást.

A kollégák új helyzetekben találkoznak egymással és a cég vezetőségével egyaránt. Bár egy dolgozói rendezvénynek elsődlegesen a kikapcsolódás a lényege, nem elhanyagolható csapatépítő hatása sem. A közösen átélt élmények színt visznek a munkahelyre, energiával töltik fel a kollegákat, akik közelebb kerülhetnek egymáshoz, megismerhetik egymást.
Szabadtéri ízek és vidéki stílus világában – Waldorf Country 1

Egy családi nap gesztus a munkavállalók családtagjai felé is. A hozzátartozók bepillantást nyerhetnek a cég életébe, találkozhatnak az ott dolgozókkal, szerettük közvetlen kollégáival, ezáltal könnyebben azonosulni tudnak családtagjuk munkahelyi életével. Ráadásul a családdal, gyerekekkel megélt élmények erősebbek, maradandóbbak.

Szabadtéri ízek és vidéki stílus világában – Waldorf Country 1

Minden rendezvénynek, így a családi napoknak is van üzenetük. A meghívón, a programon és sok egyéb kiegészítőn túl ennek az üzenetnek a catering is fontos eleme. A Waldorf Catering „Country” divíziója a szabadtéri rendezvények specialistája, amely a vidék zamatos ízeit kínálja családi napokra, sportnapokra, dolgozói eseményekre. A Waldorf kreatív csapata mindig az adott eseményhez, koncepcióhoz, helyszínhez tökéletesen illeszkedve készíti el kínálatát.
Szabadtéri ízek és vidéki stílus világában – Waldorf Country 1

Büfé, vagy bonos megoldás, egyszerűbb vagy bővített menüválaszték, reggeli brunch, főétkezés, vagy délutáni csemege – a Waldorf Country számtalan variációt kínál bármelyik rendezvényre. Magyaros ízekkel teli üstbár és barbecue kínálat évek óta slágere a nyári rendezvényeknek, a cserépedények, a bőr és öntöttvas dekorációk pedig igazi vidéki hangulatot varázsolnak a legegyszerűbb eseményekre is. A program tovább színesíthető például egy főzőversennyel, ahol a rendezvény vendégei maguk is íz-versenybe kezdhetnek a Waldorf Catering executive chefje, a négyszeres aranyérmes mesterszakács Nagy Márton vezetésével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik