Belföld

Gyurcsány mozgósítana Orbán ellen

"Akard, hogy érezze, erő áll vele szemben, a demokraták ereje!" - írja blogján a volt kormányfő.

Gyurcsány Ferenc szerint meg kell mutatni Orbán Viktornak, hogy “ma még övé a Parlament többsége, de az utca egyre inkább a vele szembenálló demokratáké”. A volt kormányfő legújabb blogbejegyzésében hazugságnak nevezi, hogy a közjogi felhatalmazás egyenlő lenne a társadalmi felhatalmazással, amely alapján egyetlen párt Alkotmányt adhatna a népnek.

“Április közepétől egymást érik a demokraták megmozdulásai, amelyeken kiállnak a Köztársaságért, a demokratikus jogállami alkotmányért. Ma már tudjuk, hogy a szakszervezetek után a sort a Magyar Demokratikus Charta nyitja április 16-án délután 15 órakor a Batthyány-örökmécsesnél” – írja az MSZP képviselője.

Gyurcsány Ferenc tegeződve hívja fel a csatlakozásra azokat, akik azt akarják, hogy “két szemével lássa Orbán ellenzékének erejét! Lássa, hogy középiskolások, egyetemisták, munkások, irodai alkalmazottak, munkanélküliek, nyugdíjasok, egészségügyi dolgozók és pedagógusok, rendőrök, fiatalok és idősek, vidékről és Budapestről, szociáldemokraták, liberálisok, konzervatívok, zöldek, pártokat utálók és értük lelkesedők mind ott állnak vele és rendszerével szemben!…”

“Szükségünk van Rád.
Szükségem van Rád.
A Hazának szüksége van Rád.
A Köztársaság megér egy szombat délutánt” – zárja sorait az ellenzéki politikus.

AJÁNLOTT LINK:

Megmutatjuk Orbánnak (Gyurcsány-blog)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik