Belföld

Ügyfélbarát, minőségi építőipari megoldások minden felhasználónak

A Megaprofil Magyarország Kft. acélszerkezetű-, és borítású épületelem gyártóként a 6 évvel ezelőtti megjelenésekor új, dinamikus színt hozott az akkor már kialakult piacra. Mára ezen a területen - szigorú nemzetközi minőségi és biztonsági sztenderdeknek, teszteknek eleget téve - hazánk egyik meghatározó piaci szereplőjévé vált. A cég Magyarországon, magyar munkaerővel, nemzetközi színvonalon gyárt és forgalmaz fém burkolatokat és csarnokrendszerű épületekhez építőanyagot a vázszerkezettől a kiegészítőkig.

Bevonatos fém burkolatrendszerek teljes palettája

A belga Joris Ide Cégcsoport magyarországi leányvállalataként, 2004 óta működik kiskunfélegyházi telephelyén. Magyar és külföldi piacra gyártja és forgalmazza 10 év garanciával a minőségi, európai alapanyagból készült fém burkolatrendszerek teljes palettáját. Ennek köszönhetően akár teljes épületek komplett anyagszükségletét biztosítani tudja rugalmas feltételekkel, európai raktárkészleteinek köszönhetően rövid határidővel, akár 10 napon belül. „Termékeinket már több neves, komoly cég, többek közt hipermarketek, üzletláncok választották magyar és európai beruházásaihoz építőanyagaként. Az ő bizalmukat hosszútávra szóló megoldásainkkal honoráljuk,”-, árulta el Csányi József, a Megaprofil Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója hozzátéve, hogy a cég filozófiája- a rugalmasság mellett- a barátságos, ügyfélbarát gondolkodásmód.
Kiskunfélegyházi gyárban 2005 óta zajlik a termékek előállítása

Kiskunfélegyházi gyárban 2005 óta zajlik a termékek előállítása

A vállalat kiterjedt viszonteladói hálózatának köszönhetően nem csak termékkel látja el a vásárlókat, de igény szerint szakmai felvilágosítást, segítséget is biztosít a viszonteladók bevonásával. A cégvezetés már a válságot megelőzően is abban hitt, hogy a magán felhasználóktól az ipari felhasználókig mindenkit meg kell szólítani és egyforma minőségben kell kiszolgálni, valamint abban, hogy a közvetlen kapcsolat és a direkt marketing a legcélravezetőbb.

Cserepes lemez – költséghatékony megoldás a palatető cseréjére

A vállalat a magánfelhasználók számára is kínál költséghatékony, minőségi termékeket. „Magyarországon több mint fél millió négyzetméter fedett tető vár arra, hogy a rajta található elöregedett, veszélyessé vált palatetőt lecseréljék. Cégünk kiemelt terméke, a cserepes lemez erre nyújthat gazdaságos, a kerámiacseréphez viszonyítva – a munkadíjat és az egyéb járulékos költségeket is figyelembe véve- 30-40%-kal olcsóbb megoldást. Könnyű súlyának köszönhetően a cserepes lemez felhelyezése nem igényel tetőszerkezet átalakítást, korszerűsítést, mint a kerámiacserép használata”-, árulta el Csányi József.

További információ: www.megaprofil.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik