Belföld

Szijjártó: Gyurcsány bírálata azt mutatja, jó úton haladunk

A miniszterelnök szóvivője szerint a volt kormányfő az utolsó, akire hallgatni kellene uniós ügyekben.

A miniszterelnök szóvivőjének közlése szerint Orbán Viktor Magyarország hitelességének és versenyképességének újjáépítésén dolgozik, uniós ügyekben pedig Gyurcsány Ferenc az utolsó ember, akinek a tanácsára figyelni kellene.

Szijjártó Péter a volt miniszterelnök legfrissebb blogbejegyzésére reagálva juttatott el közleményt csütörtökön az MTI-hez. Gyurcsány Ferenc annak kapcsán, hogy Magyarország nem csatlakozik a versenyképességi paktumhoz, egyebek között azt írta: “a miniszterelnök ezzel a döntéssel az EU szélére sodorja Magyarországot”.

“Gyurcsány Ferenc neve Európában a hazugság szinonimájává vált, ezért ő az utolsó ember, akinek a tanácsára uniós ügyekben figyelni kellene” – kommentált Szijjártó Péter.

Közölte: Gyurcsány Ferenc “hazugságaival hazánk hitelességét, megszorításokra épülő, elhibázott gazdaságpolitikájával pedig versenyképességünket rombolta a földig”.

“Orbán Viktor ezért soros uniós elnökként hónapok óta Magyarország hitelességének és versenyképességének újjáépítésén dolgozik. Gyurcsány Ferenc bírálatai pedig azt bizonyítják, hogy jó úton haladunk” – zárul a miniszterelnök szóvivőjének közleménye.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik