Belföld

Navracsics ma idegenvezető volt a KIM-ben

A miniszter, a dolgozókkal közösen, több mint 600 fiatal érdeklődőnek mutatta be a minisztériumot a nyílt napon.

Előzetes regisztráció alapján több mint 600 fiatal kereste fel a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumot szombaton, az első alkalommal megrendezett ReGeneráció Közigazgatási Nyílt Napon.

A délután 5 óráig tartó programsorozaton a minisztérium államtitkárai és más vezetői tartanak előadásokat saját munkájukról, vagy az államtitkárságukhoz tartozó fontos témák egyikéről. Közben Navracsics Tibor miniszter a KIM fiatal dolgozóival közösen látogatócsoportokat vezet végig a minisztérium épületén, illetve dolgozószobájában fogadja őket egy beszélgetés erejéig, Nagy Anna kormányszóvivő pedig kommunikációs játékra invitál. A KIM Közigazgatási Nyílt Nap alkalmából a kormany.hu cikkeit, élménybeszámolóit is részben látogató-riporterek írják.

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium nyílt napja a tavaly őszi ReGeneráció – Kormányzati Karrier Expo folytatása. A minisztérium ismeretterjesztő céllal nyitja meg kapuit a felsőoktatásban tanuló vagy friss diplomás látogatók előtt, bepillantást engedve a kormányzás kulisszái mögé az államtitkári szobáktól egészen a legfontosabb tárgyalások helyszínéig.

AJÁNLOTT LINK:

Navracsics, mint idegenvezető – további képek az eseményről

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik