Belföld

Táppénz, vádemelés és dízelár [Hírösszefoglaló – Belföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb belföldi híreit.

A Napi Gazdaság szerdai számában megjelent írás emlékeztet arra, hogy Tarlós István főpolgármester a választások után azt mondta: szeretne létrehozni egy fővárosi lapot és egy televíziót.
Bővebben…

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke szerint teljesen szabad a magyar sajtó, a médiatörvénnyel sincsenek problémák. Szalai Annamária a Magyar Hírlapnak azt mondta, ezt már az Európai Bizottság vizsgálata is megállapította, jogalkalmazóként nekik ez a fontos.
Bővebben…

Vádat emeltek a HM vesztegetési ügyében. Az ügyészség szerint a vádlottak bűnszervezetben követték el tettüket.
Bővebben…

Egy hónapja az okozott meglepetést, amikor az átlagos árakat tekintve azonos lett a benzin és a gázolaj ára, most azonban drágább is lesz a dízel. A Mol ugyanis ezúttal csak a gázolaj literenkénti árát emeli bruttó 5 forinttal. Ezzel újabb csúcsot ér el a dízel ára, a benziné azonban a héten nem változik – értesült piaci forrásokból az MTI.
Bővebben…

Felmentette vezérigazgatói posztjáról Tölgyesi Balázst, a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. vezetőjét szerdán április elsejei hatállyal Tarlós István főpolgármester. A Főpolgármesteri Hivatal MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a cég vezetésével Klug Lajost, a hivatal nemrég kinevezett közmű- és környezetvédelmi osztályvezetőjét bízták meg.
Bővebben…

Nem veszélyezteti a magyar lakosságot a japán nukleáris válság a nagy földrajzi távolság miatt; a katasztrófavédők mindenesetre naprakészen figyelemmel kísérik a történteket, Magyarország pedig felajánlotta segítségét a szigetországnak – mondta Bakondi György, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője szerdán egy balatonföldvári sajtótájékoztatón.
Bővebben…

A Miniszterelnökség 20 megbízási, illetve vállalkozási szerződés adatait hozta nyilvánosságra. A Qualiton Alkotó, Művészetszolgáltató Kft. nettó 6,8 millió forintért ad tanácsot és működik közre a miniszterelnök nyilvános szerepléseivel kapcsolatban. A szerződéseket kikérő STOP.hu szerint a cég Orbán Viktor egykori sajtótitkáráé, Doncsev Andrásé
Bővebben…

Felére csökkentette az Országgyűlés szerdán a táppénz napi összegének lehetséges maximumát. Erről a fideszes Dancsó József zárószavazás előtti módosító indítványának elfogadásával döntött a Ház.
Bővebben…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik