Belföld

EU támogatással fejleszt az NNG autóipari beszállítói területen

A beruházás célja, hogy a vállalat tovább erősítse az iGO My way termékek pozícióját az autóipari beszállítók között, a legújabb autóipari technológiai tudás elsajátításával.

Budapest – Közel 500 millió Ft (1,8 millió euró) összegű fejlesztésbe fogott a díjnyertes iGO My way szoftver fejlesztője, amelynek célja, hogy a vállalat tovább növelje jelenlétét az autóipari beszállítók között. A fejlesztés a multimédia és a navigáció egy rendszerbe integrálását és a legfrissebb autóipari technológiai megoldások elsajátítását célozza.
Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás pontos összege 149 545 000 Ft (543 500 euró), a fennmaradó részt az NNG Kft. (korábban Nav N Go Kft.) saját forrásból biztosítja.

A projekt egy integrált, tudásigényes innovációs program segítségével erősíti az NNG gépjárműipari beszállítói jelenlétét. Ennek során a vállalat gépjárművekbe épített fedélzeti navigációs eszközökhöz fejleszt és szállít különböző igényeknek megfelelő szoftvereket, a világ egyik legnagyobb gépjármű-elektronikai gyártó cégével együttműködve.

Az NNG -t a szakma eddig is az egyik vezető autóipari navigációs beszállítóként tartotta számon. Az elnyert projekt segítségével vállalatunk a jövőben tovább erősítheti piaci pozícióját ezen a területen, teret nyitva ezzel a jövő navigációs technológiáinak és az autós navigáció legszélesebb körben való elérhetőségének” – nyilatkozta Vahl Tamás, az NNG Kft. ügyvezető igazgatója.



EU támogatással fejleszt az NNG autóipari beszállítói területen 1


Ajánlott videó

Olvasói sztorik