Belföld

Appetizer – Ízelítő újragondolva

Sosem volt fontosabb egy rendezvény mondanivalója, megjelenése, design-ja, mint 2011-ben.
Minden rendezvény egy üzenet. A meghívó fél kommunikációs célokat szeretne elérni, üzeneteit eljuttatni a vendégeihez.

A meghívón, a programon és sok egyéb kiegészítőn túl ennek a célnak a catering is fontos eleme. Számunkra természetes, hogy mindig az adott rendezvény üzenetének megfelően készítjük el speciális kínálatunkat, annak érdekében, hogy célhoz, a koncepcióhoz, a helyszínhez tökéletesen illeszkedjen.

Appetizer – Ízelítő újragondolva 1

Minden étkezés – legyen az partnerparty, konferencia, esküvő vagy gálavacsora – előétel formációkkal kezdődik. Az appetizerek vagyis az „étvágyhozó falatok” kerültek újraértelmezésre a Waldorf Catering kulináris stratégiájának következő állomásaként, s immár e gasztro- különlegességek nemcsak ízelítőként szolgálnak. Ezen előétel kompozíciók különlegesen finomak, íz-világuk rendhagyó és egyedi; emellett exkluzív tálalásuknak, formájuknak köszönhetően rendkívül látványosak. Designos megjelenésük tökéletesen tükrözi az idei év trendjét.

Appetizer – Ízelítő újragondolva 1

Simple creative
Fűszervaj kombinációink a hagyomány és megújulás kettősére épülnek. Egyszerű ízelítők, mégis különleges ízek. A legkiválóbb minőségű vajból, jellegzetes ízek hozzáadásával készülnek el ezek a könnyű falatok. A felhasznált fűszerek sajátossága, hogy összeállításuknak köszönhetően áll elő különleges íz hatás, míg az egyes alkotórészek önmagukban nem sokat sejtetnek.

Tradíciók újragondolva
A magyar hagyományok ápolása és az egyedi design ihlette ezeket a kompozíciókat. Olyan alapanyagok felhasználásával készültek el, amelyek a tradicionális magyar konyha meghatározó ízei. Megjelenésükben is elrugaszkodnak a megszokottól, így biztosítva az egyediséget bármilyen típusú rendezvényen.

Gourmet paté falatok
A különleges ízek megkoronázása a paté. Az ízek, színek és illatok harmóniája jelenik meg ezekben a különleges falatokban.

Appetizer – Ízelítő újragondolva 1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik