Belföld

Torkos Csütörtök: interneten a feketelista

Idén 1200-nál is több vendéglátóhely csatlakozott a kezdeményezéshez.

Idén több mint 1200 vendéglátóhelyen lehet féláron enni-inni a hatodik Torkos Csütörtök akcióban. A vendégek emellett 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek igénybe sofőrszolgálatot és vásárolhatnak színházjegyet is.

A travelline.hu honlapon a vendégek tavalyi és tavalyelőtti beszámolói alapján összegyűjtötték a legkedveltebb éttermeket és azokat a helyeket is, amelyekkel nem voltak elégedettek a torkoskodók.

Az egyik bejegyzés szerint “hosszas várakozás után háromnegyed 12-kor (a zárás hivatalosan 11-kor lett volna) megkérdeztük, hogy várhatjuk-e a vacsorát még a csütörtöki napon. A kissé provokatív kérdésre előkerült egy teremfőnöknek kinéző fiatalember, aki röviden közölte, hogy a vacsoránkat csak kb. 20 perc múlva kezdik el csinálni – igaz a várakozás fejében felajánlott egy-egy italt kárpótlásul (…) Torkos csütörtök helyett a torkos borzra asszociálva mi is egy éjjel-nappali gyorsbüfé felé indultunk….”- írta. Egy másik fórumozó azt nehezményezte, hogy ” körülbelül 30 asztalra egyetlen pincérlány volt. Ezért aztán a rendelések egy része eltűnt, soha meg sem érkezett az asztalunkhoz”. Egy vendég a tájékoztatásra panaszkodott:: “büfévacsoraként oldották meg az estét, az itallap egy házilag nyomtatott A/4-es lap, rajta eléggé zanzásítva a máskor üzemben lévő kínálat. Azt gondolom, ha valaki kiválaszt egy éttermet, elvárható, hogy azokkal a feltételekkel ülhessen le fogyasztani, amikkel ott egyébként is találkozna – olvasható a travelline.hu honlapon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik