Belföld

Egyéniség dizájncsomagolásban

Az életben sokszor kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor búcsút kell venned a régi dolgoktól, hogy teret engedj az új lehetőségeknek.
Matheidesz Réka sem tett másképp, amikor megalapította a Wasárnapi Művész Piacot. Kezdeményezésével lehetőséget biztosított művészeknek és dizájnereknek, hogy találkozzanak a közönséggel és a potenciális vásárlókkal.

Ötletéért 2010-ben megkapta „Az Év Üzletembere – Merész Újító” elismerést.
Persze a kezdet számára sem volt könnyű, hiszen a WAMP szervezése teljes embert kívánt, és ő ekkor még az európai uniós közigazgatási területen projektmenedzserként dolgozott. De a művészetek iránti szenvedélyéből igazi hivatás lett, így búcsúját régi szakmájától nem bánta meg. Most dizájner társaival
a hazai és nemzetközi vásárok szervezése mellett formaruhák, arculatok, de még pohárkollekciók tervezésével is foglalkozik.

Merj Te is váltani, hiszen Réka története jól példázza, mennyit profitálhatsz egy magabiztos döntésből, legyen szó magánéletről, karrierről – vagy akár pénzügyekről.

Egyéniség dizájncsomagolásban 1Valószínűleg tapasztaltad már, hogy a közelmúltban a svájci frank alapú hitelek törlesztő részletei folyamatosan emelkedtek, és egyre nehezebb elviselni az árfolyam kiszámíthatatlanságát.

Szabadulj meg drága svájci „barátodtól”, Franktól! A búcsút most még könnyebbé tesszük, hiszen a váltás költségeit* átvállaljuk!

Az UCB Ingatlanhitel Zrt. – az eurózóna vezető pénzügyi vállalkozása – a BNP Paribas jelzáloghitel specialistájaként olyan euró-alapú, hitelkiváltási célú kölcsönt kínál, amellyel akár havi szinten is jelentős megtakarítást érhetsz el.
A kölcsönök „Budget Fix” (forintban fix) opcióval elérhetőek, védelmet nyújtva az árfolyamingadozások ellen, kiszámíthatóvá téve a havi törlesztést.

Részletek a www.viszlatfrank.hu weboldalon!

*Folyósítási díj, tulajdoni lap lekérdezés díja, jelzálog bejegyzés és törlés díja. Az értékbecslés díját teljes mértékben, a közjegyzői díjat 50.000 Ft-ig az UCB Ingatlanhitel Zrt. visszatéríti

Ajánlott videó

Olvasói sztorik