Belföld

A legújabb divat mindig feltűnést kelt

A divatőrület évtizedek óta mozgásban tartja a ruhaipari szegmenset. Hogy miért? Mert az emberek alapvető szükséglete a személyes figyelem és megbecsülés, aminek fontos ismertetőjegye az öltözködés. Külső megjelenésünk árulkodik személyiségünkről, gondolkodásmódunkról és világképünkről.


A legújabb divat mindig feltűnést kelt 1

A PepeJeans 30 éves alapítása óta legfőbb célkitűzésének tartja, hogy maximálisan kiszolgálja a legújabb trendirányzatok vásárlóit.

Idén sem készül mással, a legújabb irányzatokat meghatározó fazonokkal és díszítőelemekkel felvértezett ruhakollekciók lepik el tavasszal a Pepe Jeans üzleteit.

Bőrberakás, flitter, szegecs, horgony, csíkok, virágok és egy kis gótika. A PepeJeans általános rock stílusához idén ezek a kiegészítők társulnak, diktálva a 2011-es év női – férfi divatirányzatát.

Hogy mitől különleges az idei kollekció, a boltok ruhakínálata hamarosan bemutatja, és hogy kihez melyik stílus illik, könnyen eldöntheti.

A legújabb divat mindig feltűnést kelt 2

A legújabb női kollekciók

HERITAGE: A 80-as évekre jellemző romantikus western stílus egyesítve a farmerral és a még modernebb rock stílussal. A kollekció leghangsúlyosabb része a farmer anyag, de az antikolt kockás gyapjúszövetek, bőr berakások, rojtok, mosott csíkos és virágmintás anyagok teszik egyedülivé.
SEVENTY THREE: A Pepe Jeans prémium kollekciója, mely a Rock&Roll hangulathoz nyúlik vissza, ami a 2011-es tavaszi kollekciója tekintetében a sötétebb árnyalatok felé fordul. A gótikus filmnyomatok, szegecsek, flitterek, és láncok elengedhetetlen kellékei a kollekciónak.

A legújabb divat mindig feltűnést kelt 1


A legújabb férfi kollekciók

MARITIME : A 2011-es férfi kollekcióban nagy hangsúlyt kap a tengerész trend egy aktualizált formája, melynek jellemzői a tengerész minták úgy mint a tengerész csíkok, horgony emblémák, hajó motívumok, tattoo filmnyomatok amelyek elengedhetetlen részei a színes shortoknak és pólóknak.
SEVENTY THREE KOLLEKCIÓ:A ’73-as farmer kollekciójában mutatja meg a Pepe Jeans elkötelezettségét a legújabb farmer divatújítások területén. Nagy hangsúlyt kapnak a kézzel festett pólók különböző kép nyomatokkal és sokszínű illusztrációkkal. Seventy Three kinézet ebben a szezonban egy sokkal erősebb egyéniséget kölcsönöz a finom gótikus tónusokat által.

Találja meg kedvenc Pepe Jeans stílusát, hogy könnyedén a társaság középpontjába kerüljön. Látogasson el valamelyik Pepe Jeans üzletbe, ahol készséges munkatársaink segítenek a választásban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik