Belföld

MKB De Jure bankszámla: kedvező pénzügyi megoldások

A kiemelkedő kondíciójú letéti számlák mellé a magánszámla vezetését is vonzó feltételekkel kínálja az MKB Bank a kifejezetten ügyvédek, közjegyzők, önálló bírósági végrehajtók igényeihez idomuló MKB De Jure bankszámlával – mondja Takács Zoltán, a bank vállalati termékmenedzsment és értékesítési támogatás területének igazgatója.

MKB De Jure bankszámla: kedvező pénzügyi megoldások 1

A biztonság, átláthatóság és rugalmasság alapelvárás az ügyvédi készpénzletétek kezelésében. Mindezek mellé most komoly kedvezmények is társulnak az MKB De Jure bankszámlák használatával.

Az MKB Bank számlavezetési díj nélkül kezeli a terméket igénybe vevő ügyfelei egy-egy forint-, euró- és dolláralapú gyűjtőszámláját. Emellett pedig a forintban, euróban és dollárban vezetett, letéti számlaként funkcionáló bankszámlák után sem kér számlavezetési díjat. A letéti számlák egyenlege után a bank rendkívül kedvező, látra szóló, összegtől függő sávos kamatozást biztosít.

A Magyar Országos Közjegyzői Kamara felé jelentkező, fizetési meghagyásokhoz kapcsolódó kötelezettségek teljesítéséhez, illetve egyéb kifizetéseket igénylő célokra kiváló megoldást jelent a MasterCard Business Silver bankkártya, amelyet a bank De Jure bankszámlával rendelkező ügyfelei éves díj nélkül, szintén ingyenesen igényelhetnek. Akinek elfoglaltságai mellett nem jut ideje banki sorbanállásra, mindezt elkerülheti azzal, hogy elektronikus úton rendelkezik a letéti számlák felett az MKB PCBANKár, MKB NetBANKár, illetve MKB NetBANKár Business segítségével.

Az MKB De Jure bankszámlát igénylők további jelentős kedvezményekre számíthatnak a banknál magánszemélyként is, hiszen az MKB Bank kiemelt stratégiai partnereinek fenntartott lakossági szolgáltatáscsomagja keretében biztosít számukra két díjmentesen vezetett bankszámlát, egy MasterCard Unembossed forintalapú fő bankkártyát éves díj nélkül vagy egy, az éves díj 50%-áért igényelhető MasterCard Standard fő bankkártyát. Természetesen része a csomagnak a havi két díjmentes készpénzfelvétel is, bármely belföldi ATM-ből, és a kedvezmények között szerepel a havidíj-mentes MKB NetBANKár SMS Aktív és a standard havi díj 50%-áért igénybe vehető MKB MobilBANKár szolgáltatás is. A bankszámlákról teljesítendő, felhatalmazáson alapuló csoportos beszedési és forint állandó átutalási megbízásokra 50%-os díjkedvezményt is nyújt a Bank.

MKB De Jure bankszámla: kedvező pénzügyi megoldások 1

A leginkább egyénre szabott megoldás megtalálásában kisvállalati tanácsadóink minden érdeklődőnek készséggel segítenek az MKB Bank 87 fiókjának bármelyikében.

A konstrukciókról további részletek találhatók a www.mkb.hu honlapon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik