Belföld

Vége: lekapcsolták a Hírhátteret

A lap főszerkesztője "az állami korrupciós és főleg életellenes bűnszervezeti bűntettek, valamint politikai gyilkosságok" egyik legfőbb leleplezőjének vallja magát.

Elérhetetlenné vált a hirhatter.com, a honlapon mindössze ez olvasható: “a BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztály 2011. 02. 17-én érkezett felszólítása alapján felfüggesztve” – hívja fel figyelmet cikkében az Index.hu.

A lap alapító-főszerkesztője Molnár F. Árpád. Saját magát keresztény újságírónak, emberjogvédőnek, filmrendezőnek, “az állami korrupciós és főleg életellenes bűnszervezeti bűntettek, valamint politikai gyilkosságok” egyik legfőbb leleplezőjének és a bolygó Első Echelon-Tanújának vallja.

Molnár F. Árpád egyik videója…

Molnár F. Árpád nemrég blogján közölte, hogy országos elfogatóparancsot adtak ki ellene, és házkutatást tartottak kecskeméti házában. Ezt hivatalosan egyelőre nem erősítették meg.

A Hírháttér domainjét fenntartó Tárhely.eu az Index kérdésére megerősítette, hogy valóban kaptak felszólítást a rendőrségtől, a domaint elérhetetlenné tették, de a tárhely amúgy nem náluk, hanem egy külföldi tárhelyszolgáltatónál van. Később sajtóközleményt adtak ki, amelyben azt írják: “a dns szerverek lefoglalásával akár több tízezer oldal is elérhetetlenné vált volna, így ezen ügyfelek érdekében azonnal kellett cselekedni és csak magát a domaint elérhetetlenné tenni”.

AJÁNLOTT LINK:

Lekapcsolták a Hírhátteret (Index.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik