Belföld

Közvetlenül is elérhető lesz Amerika Ferihegyről

Az American Airlines Boeing B-767-300-as típusú gépe április 6-án száll le először Magyarországon.

Idén március 27-én kezdődik és október 29-ig érvényes a nyári időszámítás, s a magyar fővárosba rendszeresen repülő légitársaságok immár hagyományosan az óraátállítással egy időben vezetik be nyári menetrendjüket – írja a TTG magazin.

Az idei időszakban három új légitársaság is belép az Észak-Amerika és Közép-Európa közötti transzatlanti légipiacra, így a magyar főváros két hagyományos és egy charterfuvarozó közreműködésével ismét közvetlenül elérhető lesz az Egyesült Államokból, illetve Kanadából.

A oneworld légi szövetséghez tartozó, és jelenleg 40 ország 250 városába menetrend szerinti járatokat közlekedtető American Airlines Boeing B-767-300-as típusú gépe április 6-án száll le először Ferihegyen. A nyári szezonban naponta közlekedő – az ugyancsak oneworld-tag Malévvel közös kód alatt üzemelő – járat helyi idő szerint 18.40-kor száll fel New York Kennedy (JFK) repülőtérről, és másnap 9.30-kor érkezik meg Budapestre. Ferihegyről 11.55-kor indul vissza, és ottani idő szerint 15.35-kor száll le.

AJÁNLOTT LINK:

A nyári menetrend újdonságai (TTG Hungary)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik