Belföld

Lemondatták Süveges Gergőt?

Lapinformáció szerint az m2 volt intendánsának azért kellett távoznia, mert engedély nélkül közölte az új műsorstruktúra tervét.

Nemcsak családi okok miatt mondott le az m2 intendánsi posztjáról Süveges Gergő a Népszabadság cikke szerint. A lap úgy tudja: távozásában az is közrejátszhatott, hogy múlt kedden a blogján és a Facebookon is nyilvánosságra hozta a kettes csatorna őszi műsortervét, de ehhez nem kért előzetesen engedélyt a főnökeitől, és a műsorokat gyártó műsorszolgáltatási alap illetékeseitől.

Jelezte ugyan, hogy csak tervekről van szó, de azok részletesek voltak: feltette a világhálóra a 24 órás műsorrend koncepcióját, a műsorok sorrendjét, címét. A cikk szerint ez megütközést keltett a szakmában, mert a televíziók a tervezés fázisában hétpecsétes titokként őrzik a műsorstruktúrát a konkurencia miatt.

Süveges Gergő a lemondása előtti napon még hosszan beszélt terveiről a Klubrádióban, és ott nem említette, hogy lemondani készül. Süveges Gergőt január elsejétől nevezték ki az m2 intendánsának, lemondása után műsorvezetői munkájához tér vissza.

AJÁNLOTT LINK:

Miért mondott le Süveges Gergő (Népszabadság Online)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik