Belföld

Gémesi bocsánatkérést vár Szanyitól

A szocialista képviselő arról beszélt, hogy a keleti partnerségi csúcstalálkozó elmaradásával "teljesen feleslegessé vált a méregdrágán kicsinosított Gödöllő".

Gémesi György, Gödöllő polgármestere (képünkön) közleményében hangsúlyozza: a több mint negyven európai uniós “csúcsrendezvénynek” helyszínt adó gödöllői királyi kastély és a város felkészülése 90 százalékban európai uniós, 10 százalékban költségvetési és önkormányzati forrásból valósult meg. Ezáltal egy már felújításban lévő műemlékegyüttes újabb szárnyai lettek alkalmasak arra, hogy “a felbecsülhetetlen magyar kulturális és műemléki örökség részét képezzék” – fűzi hozzá.

A polgármester aláhúzza, hogy “az elmúlt másfél hónapban lebonyolított uniós rendezvények résztvevői megelégedéssel nyugtázták az események rangjához méltó körülményeket”.

Gémesi György szerint Szanyi Tibornak a felújítást előkészítők mellett külön bocsánatot kellene kérnie a gödöllőiektől, “akik örömmel és nagy szeretettel készültek az idelátogató vendégek fogadására, és mindent megtesznek azért, hogy innen nagyszerű élményekkel távozzanak”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik