Belföld

Az esztergomi Fidesz hazugsággal vádolja Tétényit

Szerintük bárki, bármikor elkészíthette a feketelistaként bemutatott dokumentumot.

Mint arról beszámoltunk, csütörtökön Tétényi Éva, a város független polgármestere (képünkön) bemutatott egy listát és egy kapcsolati hálót, melyet a volt alpolgármester széfjében találtak. A kézzel írott dokumentumokon olyan személyeket soroltak fel, akiknek vitás ügyük volt a korábbi önkormányzattal.

“A volt alpolgármesteri irodában lévő beépített széf kulcsát még októberben átadta a hivatal egyik dolgozója Tétényi Éva sajtóreferensének” – reagált a Fidesz esztergomi szervezete, hozzátéve, hogy az esetről hivatalos jegyzőkönyv készült. Szerintük a csütörtöki sajtótájékoztatóval Tétényi Éva egy “koholt botránnyal” akarta elterelni a figyelmet a Fidesz szerint törvénytelenül elindított csődeljárás következményeiről. Az akció az október óta tartó hazugságáradatnak a folytatása, amellyel Tétényi Éva a sajtó segítségével próbálja lejáratni az előző vezetést – közölték.

“Kíváncsiak lennénk arra, hogyan és mikor kerülhetett bele az ominózus lista a széfbe, ha egyáltalán ott volt! Feketelistának egyébként sem neveznénk, hiszen semmiféle megjegyzés, kommentár nincs hozzáfűzve a nevekhez” – írta az esztergomi Fidesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik