Belföld

Orbán reagál a megválaszolatlan kérdésekre

A következő két hétben a Facebookon válaszol azokra a kérdésekre, amelyekre nem tudott kitérni országértékelő beszédében.

A kormányfő a Facebook-oldalára kedden feltett üzenetében megköszöni a hozzá intézett “több ezer kérdést, inspiráló hozzászólást”. “Köszönöm, hogy szívükön viselik Magyarország megújulását” – fogalmaz. Jelzi, hogy a beszédben nem volt lehetősége minden fölvetett problémára, témára kitérni, ezért a feltett kérdésekre – témakörönként csoportosítva – a következő két hétben, a Facebookon írásban igyekszik válaszolni.

Orbán Viktor – Magyarország megújul címmel elmondott – idei országértékelő beszédét beharangozva korábban Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője szólt arról: az országértékelőt a kormányfő arra akarja felhasználni, hogy “Magyarország hangja, vagyis az emberek véleménye jusson kifejeződésre”, ezért várják azokat a felvetéseket, kérdéseket, amelyek megválaszolását szeretnék hallani a beszédben.

Orbán Viktor a Facebook-közösséghez intézett, az oldalára múlt csütörtökön felkerült videoüzenetében arra kérte az embereket, hogy tegyenek fel kérdéseket, “legyen ez egy közös miniszterelnöki beszéd”. Felhívására több mint 2700 hozzászólás érkezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik