Belföld

A befektetőknek Sukoró kell

Továbbra is elkötelezettek a kaszinó megépítése mellett.

Levelet írt a nemzetgazdasági miniszternek a King’s City projektről a kaszinóüzemeltetési koncessziót elnyert KC Bidding Kft. – írja a Népszava. A társaság továbbra is elkötelezett a fejlesztés mellett.

A lap a birtokába került levél alapján azt írja, hogy a KC Bidding ügyvezetője szerint a beruházócsoport továbbra is elkötelezett a fejlesztés mellett és biztosítottak a szükséges források is. Paul Dallas Benkley megismételte: “hajlandóak és képesek vagyunk a (…) projekt továbbvitelére”.

Az ügyvezető emlékeztette ugyanakkor Matolcsy Györgyöt, hogy a beruházás folytatását, “ahogy azzal ön is teljesen tisztában van (…), a Magyar Állam számos lépése veszélyezteti”. Az ügyvezető itt nyilván Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos kijelentéseire utalt, aki e hétre a koncessziós szerződés felbontását, és 900 milliós kártérítési követelés benyújtását ígérte, mondván: a KC Bidding nem tett eleget szerződéses kötelezettségeinek. Ezt a koncessziós jogot birtokló KC Bidding cáfolja – írja a Népszava.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik